Ott még erős a vallás, nem tolerálják a melegeket, a férfi az úr, nincs tolerancia, abberrált liberálisok, százötvenféle nem, van normális család. Ide is ez kéne. Szerencsére terjed is rendesen a muzulmán hit és életmód, hála a migrációnak. Úgyhogy én bízom benne, hogy hamarosan muzulmán lesz az egész kontinens. A francia és svéd példából kiindulva 30-40 év és megtörténik.
2021. jan. 19. 08:43
3/28 anonim válasza:
"Kissé" sarkos a megfogalmazás.
Európában: Pl. Bosznia, Albánia többnyire muszlim. Törökország egy része is Európához tartozik.
Országonként változó, hogy mennyire elfogadóak. Elsősorban nem a "muszlimokat nem kedvelik", hanem egyes muszlim embereket, csoportokat.
2021. jan. 19. 08:47
4/28 anonim válasza:
Én kedvelem a muszlimokat, de nem akarom fizetni az ellátásuk, TB-jük és ne szavazzanak itt. Ráadásul korlátlan mennyiségű vadembernek nem.
Kérdező, te befogadnál a lakásba egy muszlimot? Etetnéd? Ruháznád? Fizetnéd a TB-jét ha drogos, mert ők vallásilag fogyasztanak kábszert? Kérdező te miért utálod a muszlimok?
2021. jan. 19. 08:59
5/28 anonim válasza:
A muszlimok közül elsősorban az arabokkal, pakikkal és a hasonlókkal van probléma.
A törökök,bosnyákok azért egészen mások, jó értelemben.
2021. jan. 19. 09:06
6/28 anonim válasza:
Én nagyon szeretem azt a világot. Sokszor sokkal emberibbek mint a nem muszlimok. És rossz ember van minden vallásban, országban.
2021. jan. 19. 09:56
7/28 anonim válasza:
Mert gyilkolnak.
2021. jan. 19. 10:21
8/28 anonim válasza:
#7 nem csak muszlim gyilkol. Jó lenne, ha erről leszoknank már végre..
2021. jan. 19. 11:03
9/28 KárpátokGéniusza válasza:
én kedvelem, amíg nincsenek itt
2021. jan. 19. 11:19
10/28 anonim válasza:
Olyan országokban nem kedvelik a muszlimokat ahol iszlámellenes propaganda megy államszinten és kevés muszlim él, mint például Magyarország és egyes Kelet-Európai országok. Mivel ezekben az országokban az embereknek nincs személyes tapasztalatuk muszlimokkal, könnyebb átverni őket és hatásos a propaganda. Ahol viszont nagyobb a muszlimok száma, hiába megy a propaganda arról hogy a muszlimok terroristák, ha látod hogy a szomszéd muszlim és rendes ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!