Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem marad Trump elnök?

Csak szerintem marad Trump elnök?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=zzY9H65J7XM&t=2725s

amilyen beszédet lenyomot a fenti linken ,én kétlem hogy feladja.

+következmények nélkül nem lehet állítani azokat a dolgokat amit ő a videóban mond ,egyszerüen kell hogy legyen nála fegyver amivel harcolni tud ,hogy elnök maradjon különben nem mondaná azokat amit fent mond a videóban.

2021. jan. 18. 11:16
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20-as amit írsz is elég érdekes mert a Quanon teória mellet elég népszerű trump elleni merénylet teória is amire okot adhatnak ezek amík lezajlanak vagy az iráni konfliktusa .

mellesleg a Trumo halála teóriának több alapja is van ,az illuminati kártyajátékon az enough is enough kártyalapon egy sniperel lővik le,vagy pl simson családos fénykép mikor koporsoban fekszik vagy a lucifer sorozatban a főszereplő szájábol kicsuszott higy trump halott ,majd korrigálta hogy ő még nem halott de tudjuk mi a sorsa...

Szóval emberek ha figyeljük a jeleket érdemes egy totális káoszra felkészülni,

valszeg valahogyan Trump marad ami a két részre osztott társasalom egyik felének okkal felháborodás lesz majd utánna még ki tudja mi sül ki belőle...

de nekem van egy olyan érzésem hogy semmi jó

2021. jan. 18. 23:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Miért nem mindegy neked ? Kinti magyar vagy , ott élnek a rokonaid ? Amúgy nincs köződ ahhoz ki hogyan lesz a terrorallam vezére . Trump egy hőbörgő nulla , lózungokat hazugsagokat terjesztett , pl jóléti feher Amerika stb . Ez viccnek is gagyi. A Q anon meg a cabal bukása 1-10 rész leleplező hamis video gyartott a mozgalma , szanalmas népbutitó eszközök . Olyat hirdettek tavasz óta hogy Merkel Tom Hanks a papa pedofil gyilkosok akiket kivégeztek Trumpék de helyettük robot és hasonmások szerepelnek . Szerintük Trump eltörölte az összes adóssagot és itt az aranykor .... Ezek annyira ostobasagok hogy törli a face . Itt nalunk is van Posta I meg Ucc idioták szelsősegesek akik szerint Pinter S klón .... Akit érdekel 8000 merföldre otthonrol nagy peter fqszságai vagy utam önmagamhoz birka videói meghezhetik a YT-n .
2021. jan. 20. 13:47
 23/30 A kérdező kommentje:
Kedves 22 -es én tisztában vagyok bele hogy kamu a Qanon de egyértelmű higy az elit találta ki akinek trump is a része.
2021. jan. 20. 16:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező, mikor robban a bomba?
2021. jan. 20. 18:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is várom, hogy megoszd velünk, mi történt az Államokban. Hogy maradt Trump az elnök?
2021. jan. 20. 18:23
 26/30 anonim ***** válasza:
Trumpra azt tippelik, hogy saját pártot alapít majd. Érdekes lenne, ha ő lenne az, akinek sikerülne megtörnie ott a kétpárti rendszert, ha a támogatói követik.
2021. jan. 20. 18:47
 27/30 A kérdező kommentje:
Szerintem még most is úgy gondolom,hogy trump meglep mindenkit és valahogyan még eléri hogy elnök maradjon
2021. jan. 20. 18:53
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát pedig a tvben és a facen online közvetitették 14htól hogy kiköltözik , 18htól mostanaig Biden beiktatását .
2021. jan. 20. 18:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, MÁR nem ő az elnök. Tehát nem MARADHAT elnök, maximum visszaszerezheti a hatalmát.
2021. jan. 20. 19:03
 30/30 anonim ***** válasza:
A kérdező egy troll, ha még mindig kitart Trump mellett.
2021. jan. 20. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!