Csak szerintem marad Trump elnök?
https://www.youtube.com/watch?v=zzY9H65J7XM&t=2725s
amilyen beszédet lenyomot a fenti linken ,én kétlem hogy feladja.
+következmények nélkül nem lehet állítani azokat a dolgokat amit ő a videóban mond ,egyszerüen kell hogy legyen nála fegyver amivel harcolni tud ,hogy elnök maradjon különben nem mondaná azokat amit fent mond a videóban.
Qanonra reflektálva;szerintem Trump is az elit része ,én igy értettem ,higy örültet jatszik,
Tudom hogy népszerű elmélet ,hogy trump a hős aki leleplezi A deep state maffiát ,de valójában a deepstate leleplező örültet játsza és nem azért játsza az örúltet mert nem az elit része
Nem tudom mégis miből gondolják az emberek, hogy Trump okos. Ezer bizonyíték van rá, hogy egy fogyatékos, elég megnézni az életútját, amibe fogott mindenbe belebukott.
Arról, meg hogy a katonságot mozgósítja: már a 6.-i zavargások után kiadott a vezérkar egy nyilatkozatot, ami bár nem említi név szerint Trumpot, elég egyértelműen jelzi, hogy nem lesz itt semmi pucss. Konkrétan leírják, hogy 20.-án Biden be lesz iktatva elnökként, és megvédik az alkotmányos rendet "minden külső és belső ellenségtől."
18-as ,a Qanon hívő emberek kitalálták,hogy meg volt rendezve a halál eset kamu volt,
Szóval mindig van indok számukra fojtatni a harcot
Amúgy nem trolkodom ,a fenti linken olvasható beszéd után érdemes elgobdolkozni elég kaotikus forgatókönyvön ha öszinték vagyunk magunkal.
#3, #19-nek (kérdezőnek):
Akkor legyünk őszinték!
Fent áll a lehetősége annak amit vizionálsz, de azzal Trump a saját halálos ítéletét írná alá.
A teljes hadsereg, a teljes rendőrség, a teljes törvényhozás, az FBI, és az összes Trump-ellenes állampolgár vadászna az ő, és a hívei fejére!
Forradalmat akarna? Megkapná!
Kellene egy-két év mire újra stabilizálódna az amerikai társadalom, de azt Trump már nem élné meg! És nem volnék benne biztos, hogy nem indulna vendetta a családja ellen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!