Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem marad Trump elnök?

Csak szerintem marad Trump elnök?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=zzY9H65J7XM&t=2725s

amilyen beszédet lenyomot a fenti linken ,én kétlem hogy feladja.

+következmények nélkül nem lehet állítani azokat a dolgokat amit ő a videóban mond ,egyszerüen kell hogy legyen nála fegyver amivel harcolni tud ,hogy elnök maradjon különben nem mondaná azokat amit fent mond a videóban.

2021. jan. 18. 11:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Qanonra reflektálva;szerintem Trump is az elit része ,én igy értettem ,higy örültet jatszik,

Tudom hogy népszerű elmélet ,hogy trump a hős aki leleplezi A deep state maffiát ,de valójában a deepstate leleplező örültet játsza és nem azért játsza az örúltet mert nem az elit része

2021. jan. 18. 13:43
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Engem inkább az érdekelne, hogy milyen gazdasági bűncselekményeket követett el, amikért már most tudja, hogy meg fogják rángatni, ha vége a pünkösdi királyságnak.
2021. jan. 18. 14:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mégis miből gondolják az emberek, hogy Trump okos. Ezer bizonyíték van rá, hogy egy fogyatékos, elég megnézni az életútját, amibe fogott mindenbe belebukott.

Arról, meg hogy a katonságot mozgósítja: már a 6.-i zavargások után kiadott a vezérkar egy nyilatkozatot, ami bár nem említi név szerint Trumpot, elég egyértelműen jelzi, hogy nem lesz itt semmi pucss. Konkrétan leírják, hogy 20.-án Biden be lesz iktatva elnökként, és megvédik az alkotmányos rendet "minden külső és belső ellenségtől."

[link]

2021. jan. 18. 15:38
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Lassan kicsúszik az időből Trump, jó lesz, ha siet. Holnap délután 5-kor már beiktatás, amit a neten is élőben lehet nézni majd.
2021. jan. 18. 16:54
 15/30 anonim ***** válasza:
holnapután
2021. jan. 18. 17:17
 16/30 A kérdező kommentje:
14 es ,valamit biztos kitalűl abban biztos vagyok ,ne legyenek kétségeid
2021. jan. 18. 19:19
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te most komolyan elhiszed vagy csak trollkodsz? Itt leszel szerda este 7-kor?
2021. jan. 18. 19:47
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
16: elég nagy bajba került, amikor meghaltak emberek a hazugságai miatt. Nem fogja ezt még súlyosbítani.
2021. jan. 18. 19:50
 19/30 A kérdező kommentje:

18-as ,a Qanon hívő emberek kitalálták,hogy meg volt rendezve a halál eset kamu volt,

Szóval mindig van indok számukra fojtatni a harcot

Amúgy nem trolkodom ,a fenti linken olvasható beszéd után érdemes elgobdolkozni elég kaotikus forgatókönyvön ha öszinték vagyunk magunkal.

2021. jan. 18. 20:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

#3, #19-nek (kérdezőnek):

Akkor legyünk őszinték!

Fent áll a lehetősége annak amit vizionálsz, de azzal Trump a saját halálos ítéletét írná alá.

A teljes hadsereg, a teljes rendőrség, a teljes törvényhozás, az FBI, és az összes Trump-ellenes állampolgár vadászna az ő, és a hívei fejére!

Forradalmat akarna? Megkapná!

Kellene egy-két év mire újra stabilizálódna az amerikai társadalom, de azt Trump már nem élné meg! És nem volnék benne biztos, hogy nem indulna vendetta a családja ellen is!

2021. jan. 18. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!