Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miben más Írország az Egyesült...

Miben más Írország az Egyesült Királyságtól?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a "nemzeti" mentalitásra,a hétköznapi életre,az oktatásra stb.

Írország tényleg tök ugyanolyan,mint az UK?

2021. jan. 15. 17:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Jaaa a példákat nem negatívumként írtam, csak arra hoztam példát, hogy mennyire máshogy beszélnek, akzoknak érthetetlen, akik a british englisre készülnek fel.
2021. febr. 1. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kell egy-két hónap, mire teljesen megszokja az ember, de nem lehetetlen megérteni. Nekem szerencsére nem tartott sokáig, mire hozzászoktam. Ismerek olyat, aki 15 év alatt se érti őket, igaz, nem is beszél rendesen angolul... Szerintem ez igény kérdése is. Ahhoz, hogy menjen, sokat kell beszélgetni, foglalkozni kell vele. A suliban pl jelenleg a csoportban egyedüli nem ír vagyok. Nincs kivételezés, egyformán kezelnek, nem magyaráznak el semmit külön. Ez a jó, mert önállóságra ösztökélnek.
2021. febr. 1. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a különbségek egyre csökkennek kulturálisan!
2023. jún. 24. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!