Mik voltak Trump legúszítóbb tweetjei, ami miatt bannolni kellett?
Az tényéeg komédia amit a váéasztásoknál üost leművel, de elnökként szerintem jó volt.
Amíg nem jött a korona a gazdaság virágzott, és a feketék foglalkoztatotsága nőtt, ezt még a demokratáknak sem sikerült ilyen jól kivitelezniük.
Baszki, senki nem dicsőítette Trumpot.
Nyílván csak szélsőségekben tudsz gondolkodni, és aki nincs végletegik ellene, az már Trumphívő nániákus, de ki kell ábrándítsalak, egyik sem vagyok, nem bírom Donaldot, de szerintem jobb elnök volt, mint ahogy beálítják, ettől függetlenül szégyenteljes a választásokon tanusított viselkedése, de ez még mindig nem uszítás amit leművelt.
Amúgy mi a jó abban, hogy így beskatujázod az embereket?
Így csak azt éred el, hogy már előre leszögezed, hogy minden amit a másik fél mond, az csak hülyeség lehet, és elzárod magad attól hogy bárki aki más véleményen vagy valami újjat mondjon.
Jah, és igen, álltalánosban a választott nyelvem az orosz volt, amit vittem a gimiben is, és a városomban volt egy ingyenes japán képzés, és mivel oda vissza vagyok a japán kultúráért megranultam.
Angolul is ranultam, de nem igazán szerettem azt a nyelvet, így abban eléggé elmaradott a tudásom.
Én nem skatujáztam be senkit kezdőszet:
„Te csak egy 12-14 éves buta kisgyerek vagy aki szerint Trumpot menő dicsőíteni, vagy pedig egy agyhalott felnőtt, akármelyik is az igazság helyedben elbújnék.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!