Mik voltak Trump legúszítóbb tweetjei, ami miatt bannolni kellett?
Azt mondta a választóinak, (nem a Wuabonistáknak, nem szólította meg őket személyesen), hogy üdv Washingtonban.
Ez még messze nem uszítás.
Az meg hogy szerinte csalás volt, hát istenem, fárasztó, de semmi képp sem uszítás.
A tweetekre kérdeztem rá, nem a hozzáfűzött indoklásra.
A tweetek aligha voltak uszítóak.
Én már igen. A legizgalmasabb, amikor az akinek szól, úgy érzi, hogy győzött.
Megnéztem fordítón, mer japánul és oroszul tudok jól, az angol tudésom elég szegényes, de nem találtam semmi felbújtót benne.
Lehet a cikk kitér, hogy hogy lehet réfogni belelátni a szövegbe ilyeneket, de nincs benne tényleges felbújtás.
Ebben a részben írnak az okokról (gépi fordítás):
Trump elnök kijelentését, miszerint nem vesz részt az avatáson, számos támogatója fogadja, amely megerősíti, hogy a választás nem volt jogszerű, és úgy tekintenek rá, mint aki elutasítja korábbi tweetjén (1, 2) keresztül tett helyettes helyettesét. Dan Scavino vezérkari főnök, hogy január 20-án „rendezett átmenet lesz”. A második tweet arra is ösztönzésként szolgálhat, hogy esetleg erőszakos cselekményeket fontolgatnak, hogy a beiktatás „biztonságos” célpont lenne, mivel nem lesz részt vesz. Az „American Patriots” szavak néhány támogatójának leírására az Egyesült Államok Capitoliumában erőszakos cselekményeket elkövetők támogatásaként is értelmezhető. Támogatóinak említése arról, hogy „óriási hangja van a jövőben”, és hogy „Ők semmilyen módon, formában vagy formában nem fogják tiszteletben tartani vagy igazságtalanul bánni !!! " további jelzésként értelmezik, hogy Trump elnök nem tervezi a „rendezett átmenet” megkönnyítését, ehelyett azt tervezi, hogy továbbra is támogatni, felhatalmazni és megvédeni azokat, akik azt hiszik, hogy megnyerte a választásokat. A jövőbeni fegyveres tüntetések tervei már elterjedtek a Twitteren és a Twitteren kívül, ideértve az amerikai Capitolium és az állami capitolium épületeinek 2021. január 17-én javasolt másodlagos támadását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!