Ebből lesz valami?
Figyelt kérdés
Olvastam anno hogy az oroszok ki akarnak lépni a mostani internet rendszerből és sajátot hálózatot akarnak kiépíteni a világtól függetlenül. Ebből lesz valami? Egyáltalán lehetséges? Meg gondolom ide több milliárd dollár kell2021. jan. 9. 13:39
1/10 anonim válasza:
Lehetséges, csak (szerintem) értelmetlen. Legalábbis arra a célra amire most használjuk.
Az internetnek pont az a lényege, hogy a világon bárhonnan információhoz juthass a világ bármely eseményéről, vagy a világon bárhol tárolt adatbázisból.
Egy korlátozott területen működő hálózat persze kiválóan működhet, csak a felhasználási célja is behatárolt.
2/10 anonim válasza:
árpanet 2.0:D
én szurkolok nekik mert amit ezek művelnek az hányingerkeltő
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk én sok értelmét nem láttom mert ha az oroszoknak nem tetszik a YouTube, Facebook akkor tiltsák ki mint Kínában
2021. jan. 9. 14:48
4/10 anonim válasza:
Lehetséges csak nulla értelme van kivéve ha ők egy Kína szintű diktatúra.
5/10 A kérdező kommentje:
De elvileg még Kínában is van globális net csak sok oldalt blokolnak de hozzá lehet férni ezekhez is valami Tajvan szerveren keresztül előfizetésért. Észak-Korea ami nincs kapcsolatban semmilyen hálózattal
2021. jan. 9. 21:56
6/10 anonim válasza:
"Mondjuk én sok értelmét nem láttom mert ha az oroszoknak nem tetszik a YouTube, Facebook akkor tiltsák ki mint Kínában"
Nem is használják nagyon...
7/10 anonim válasza:
"Észak-Korea ami nincs kapcsolatban semmilyen hálózattal"
A polgári lakosság nagyrésze nincs kapcsolatban max, de erre sem vennék mérget.
8/10 A kérdező kommentje:
Már Kínában ? De azért használják ezeket jó párszáz millióan csak kicsit trükközni kell meg fizetni kell érte de lehet használni. Van ott is internet már Koreában csak saját és nem is lehet annyira kijátszani ,mint Kínában ahol Tajvani szerveren vannak fent
2021. jan. 20. 09:25
9/10 anonim válasza:
Mivel a liberális/komcsi véleményterror érvényesül a neten, lesz igény egy normális hálózatra is, idő kérdése vagy az oroszok vagy más, de sikerrel járnak.
10/10 A kérdező kommentje:
De a ruszkiknak ott a VK ahol meg ők cenzúráznak minden nyugati és Putyin ellenes dolgot
2021. jan. 20. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!