Mit gondolsz arról, hogy a Bitcoint az Illuminati és a szabadkőművesek hozták létre?
Ezt nem én állítom, hanem egyre terjed az a nézet, gyanú, hogy az ¹Illuminati hozta létre a ²Bitcoint, hogy rajta keresztül finanszírozzák terveiket.
Eszerint:
A Satoshi Nakamoto álnév egy olyan embert takar, aki egyszerre ¹Illuminati és szabadkőműves páholytag.
Amikor nagyobb összegre van szükségük, akkor elindítanak egy jelentős árfolyamnövekedést és amikor már elég közember váltja be a ³FIAT pénzét ²Bitcoinba, akkor az ¹Illuminati emberei gyorsan visszaváltják ³FIAT pénzbe a ²Bitcoinjaikat. E művelet során a közemberek vagyona, megtakarítása a szervezethez kerül.
¹Illuminati: Az illuminatiról sokaknak az alufólia sapkás bolondok jutnak az eszébe, de tényleg létrejött.
Létrehozása után szoros kapcsolata lett a szabadkőműves páholyokkal.
Sokan úgy tudják, hogy betiltották, megszűnt, de továbbra is működik, eredeti céljai, elvei megváltoztak. Jelenlegi tevékenységük a világpolitika befolyásolása a saját érdekeik szerint. Céljaik: globalizáció, a nemzetek, államok felszámolása, egy világkormány létrehozása.
²Bitcoin: kizárólag digitális formában létező, kriptográfiai algoritmusok segítségével titkosított úgynevezett blokklánra épülő, kezdetben decentralizált, kormányoktól független és azok által hivatalosan el nem ismert, széles tartományban ingadozó értékű pénz.
³FIAT pénzek: A központi bankok vagy más állami hatóságok által kibocsátott és deklarált törvényes fizetőeszközök, mint a Dollár, Euró, a Forint.
Előző! Olvasd el újra a következő sort és értelmezd:
"Ezt nem én állítom, hanem egyre terjed az a nézet, gyanú, hogy az ¹Illuminati hozta létre a ²Bitcoint, hogy rajta keresztül finanszírozzák terveiket."
Ha másodszorra sem sikerült, akkor újra:
"Ezt nem én állítom, hanem egyre terjed az a nézet"
Az igazság más.
2009-es írunk. Addigra a ponzi-sémákat és a semmit nem áruló MLM rendszereket már betiltották. Kellett valami ezek helyett, amit a hatóságok nem tudnak betiltani.
A kitalálója még a saját személyét sem merte vállalni nehogy baja legyen abból, ha ebben téved és mégis betiltják, őt pedig felelősségre akarnák vonni.
Tett mögé olyan hangzatos lózungot, hogy a kapzsi bankrendszer, a gonosz kormányok és a sötétben bujkáló háttérhatalom befolyása ellen készítette.
Azóta bejött a számítása. Sokan bekajálták mint látható és a két mondattal ezelőtt említett lózungokra, vagy ha úgy tetszik konteókra hivatkozva védik. S mert vettek. Dolgozik a kognitív disszonancia.
Az elején legyártott magának több ezret belőle. Akkor még szinte ingyen, mert a mining difficulty minimális volt.
Most vidáman megél belőle, mert néha elad valamennyit.
Látván, hogy milyen jól és biztonságosan meg lehet gazdagodni ebből már mások is készítettek maguknak hasonlót, ezerféle utánzatát hozták létre mások.
U.i.: Biztosan az irigyek írnak ilyeneket. Nem. Nekem más jóval kevésbé volatilis befektetéseim, egyéb lehetőségeim is vannak ahhoz, hogy elérjem az anyagi céljaimat.
Ötös válaszoló, ez egy kérdés és nem kijelentés, vagy terjesztés.
Hatos, Alex Fly nevű válaszoló, ez már létező elmélet, több helyen olvastam.
Az értelmes, nem kötekedő válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!