Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lesz következménye, hogy...

Lesz következménye, hogy fenyvertelen embereket random agyonlőttek a Capitoliumban?

Figyelt kérdés
Nyílván erőt fitogtatva, megfélemlítésként. Szegény nő áll a tömegben erre puff. Ja ő nem fekete, így valószínűleg nem lesz akkora a sírás....
2021. jan. 7. 09:43
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
70%

Nem kellene elfelejteni azt az aprócska tényt, hogy George Floyd súlyos bűncselekményekért elítélt bűnöző volt akit bűncselekmény gyanújával tartóztattak le és ellenállt a rendőri intézkedésnek.

Szerintem nagyon durva cinizmus erre azt mondani, hogy George Floyd esete más...

Őt is figyelmeztették!

2021. jan. 7. 10:45
 12/48 anonim ***** válasza:
7%
Mondjuk ha a nőnek nyaklövése volt, akkor tutira a lábára céloztak...
2021. jan. 7. 10:51
 13/48 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy hogy Trump vagy Biden emberei voltak, de kiváncsi leszek hogy hol lesz az akkora hiszti mint amikor egy feka bűnözőt megtérdeltek... Nyilvánvaló hogy Trump hibája is antörténet, bár nevetséges hogy a twitter önhatalmulag annyira manipulál, hogy leszedték a menjetek haza kiírását Trumpnak..
2021. jan. 7. 10:54
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem tartozik abba az esetben? A nő fegyvertelen volt és senkit nem fenyegetett? Miért ne lett volna elég egy sokkoló. Ja hogy megfélemlítés, mert fehér, ilyenkor szabad. White lives matter too!
2021. jan. 7. 10:56
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

1812 óta nem törtek be a Capitoliumba, USA egyik legfontosabb jelképe, aki oda betört az mégis mire számított?

A nő a szenátorok ajtaját akarta betörni, mikor még bent voltak. A videón tisztán hallható hogy 100-szor szólnak neki hogy lőni fognak rá.

Azon csodálkozom hogy csak egy embert lőttek le.

2021. jan. 7. 10:57
 16/48 A kérdező kommentje:
De miért nem a lábát lőtték vagy sokkoló? Mi veszélyt jelenthet egy 50kg-s fegyvertelen nő?
2021. jan. 7. 11:00
 17/48 anonim ***** válasza:
43%
Én az egész csürhét megsoroztam volna! Nem kell betörni és akkor nem fognak lelőni.
2021. jan. 7. 11:13
 18/48 anonim ***** válasza:
81%

Mert az ott Amerika. Ott még az is előfordulhat, hogy a tömegeket hónapok óta haazugságokkal heccelő és uszító bukott bugrist is lecsukják mint a malacot.

2021. jan. 7. 11:14
 19/48 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy ő hazudik? Senki nem tudhatja mi az igazság. Nagyon sok csalásra utaló bizonyíték van
2021. jan. 7. 11:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

19

Érdekes a bíróságnak egyet sem sikerült bemutatni.

2021. jan. 7. 11:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!