Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Benne van a pakliban, hogy...

Benne van a pakliban, hogy Trump beindítja az atomrakétákat, ha most elveszti a választásokat?

Figyelt kérdés
Emlékszem Jelcin minden amcsi útjára a kezében hordta az atomrakéták indító táskáját. Minden elnöknek van ilyen. Tudjuk hogy Trump elég ketyós. Ki gondolta volna hogy ilyen felkelést szít. Továbbá ő áll a Q-Annon szervezet élén, akik ugye vissza akarnak vágni az illuminátusoknak. Vajon ha most a szavatszámlálással meg a tüntetésekkel rosszul jön ki megteszi elkeseredetségében? Ha nem lehet a világ az övé ne legyen az illuminátusoké sem?
2021. jan. 6. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok filmet nézel.
2021. jan. 16. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a hozzáférhető információk szerint 5 perc kell hozzá, hogy az elnök kilőjön egy(vagy több) atomrakétát.

Én is úgy tudtam, hogy több ember kell hozzá, de mielőtt leírtam volna inkább keresgéltem kicsit...és úgy tűnik egy szál maga elég a dologhoz.

2021. jan. 16. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Ma még nem reszkettél eleget úgyhogy kezdhetsz hozzá.
2021. jan. 16. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem,de ez az ember teljesen alkalmatlan volt elnöknek.

A republikánus környezetét is megetette,hogy nevezzék.Sajnos a valódi énjét senki nem ismerte,tulajdonképpen a saját pártját,és szavazóit is nehéz helyzetbe hozta.Természetesen nem az italoktól felfűtött,lumpen "ostromlókra", gondolok,akiknek mindegy csak valami balhé legyen.

2021. jan. 16. 18:51
 15/15 qkker1 ***** válasza:
Milyen választások vannak most?
2021. jan. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!