Minek a vakcina, ha legtöbben nem akarják beadatni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 16:34
11/17 anonim válasza:
7-es! És ha Józsinak nincs szerencséje, és megfertőződik, és belehal, plusz megfertőzi a mamáját és ő is belehal? Mondjuk én remélem hogy az összes agyhalott idióta vírustagadó elkapja, és nem jut nekik lélegeztetőgép. Egyébként én nem bírságolnék stb. Csak bevinném önkéntes ápolónak a COVID osztályra az összes ilyen hülyét, aztán ha elkapják csak lefektetném egy sátorba megdögleni.
12/17 anonim válasza:
Mi az hogy nincs szerencséje és belehal? Ez nem így működik hogy szerencse kérdése hogy ki hal bele. Józsi korosztályának statisztikája alapján 99.9 százalék eséllyel tuléli.
A mama meg beoltstja magát és úgy éli túl.
Pont ezért mindegy hogy Józsi be van-e oltva.
De látom olvasni sem tudsz már a rettegéstől.
13/17 anonim válasza:
De sajnos így működik. Senki nem tudja hogy reagál a szervezete, és a 99,9 az nem 100. 39 éves ismerősünk halt bele, akinek semmi alapbetegsége nem volt. Te meg a hülyeségtől nem tudsz olvasni. Ha annyira semmiség, akkor jelentkezz önkéntes ápolónak!
14/17 anonim válasza:
Hát engem am. nem is érdekel. Nem érdekel hogy te mit gondolsz rólam én sz@rok bele az oltásba. Igaz hogy a 99.9% nem 100 de az oltás meg csak 95% és ha van egy 99.9%-os immunrendszere, akkor nincs szükségem a vakcinára.
15/17 anonim válasza:
Tőlem nyugodtan megdögölhetsz, nem fogsz hiányozni.
16/17 anonim válasza:
Pont ez a lényeg hogy nem fogok meghalni, nem érted?
Eddig mindenki meghalt aki elkapta? Nem. Sőt elég kis százalék hal bele pláne úgy ha vannak még tünetmentes fertőzöttek akikről nem tudunk.
17/17 anonim válasza:
De várjatok mert most regisztrálni kell oltásra különben nem lesz vakcina.
Vagyis lesz, csak gondolom a maradék aki nem regisztrált megkapja a megmaradt tartalék oltásokat a Szputnyikból meg a kínaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!