A német belügyminiszter szerint nem lehet több joga a beoltottaknak, mint a nem beoltottaknak. Ki ért egyet vele?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek
Nem értek egyet
80 szavazat
1/23 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha bizonyos dolgokat majd oltashoz kotnek. Munka, utazas, rendezvenyek
2/23 anonim válasza:
A németek kollektív libsi pszichózisban szenvednek a világháború miatt.
3/23 anonim válasza:
Nem a jogról van itt szó, mert ugye az törvényi kategória. Hanem arról, hogy a beoltottaknak ne kelljen maszkot viselni vagy hogy a moziba csak beoltottakat engednek be... ezzel semmi probléma, az idősek vásárlási sávjánál se reklamált senki jogvédő.
4/23 anonim válasza:
Ha kevesen oltatják magukat, akkor ennek nincs jelentősége. Különben is aki beoltatja magát, annak lesz valami szövődménye azt lenyugdíjazzák.
5/23 anonim válasza:
Még szép.Nem lehet listázni senkit.A Hitleri időknek vége.
6/23 anonim válasza:
Az igazság az, hogy egy védőoltás sem nyújt 100% védelmet.Ami azt jelenti elkaphatja és terjesztheti az oltott ember is.És eljuthat olyan embereknek általa,akit valamiért nem lehet oltani.Vajon a nem oltható embereknek mi jár?És jár kárpótlás azoknak akik beoltatják magukat és bajuk lesz tőle (merthogy felelősséget nem vállal a gyártó a vakcina okozta esetleges gondok miatt), plusz annyira gyorsan fejlesztették ki, hogy a 95% se biztos hogy 95% védelem.
A maszkok rinyalni meg gáz,de sebaj 😂
7/23 anonim válasza:
ÉN ÉN ÉN. teljesen egyetértek. Nem vagyunk már az 1930-as években hogy csak úgy bárkit listazni meg diszkriminalni lehessen.
8/23 anonim válasza:
Akkor mindenki marad továbbra is otthon. Azt senki sem remélje, hogy beindul az első szélesebb körű oltás, és hirtelen mindenkinek minden korlátozást feloldanak.
9/23 anonim válasza:
9) mivel elegendő oltóanyag csak a jövő év vége felé lesz ezért nem várható hogy feloldják a korlátozásokat akárhányan is akarják oltatni magukat.
10/23 anonim válasza:
#8 pedig sokan remélik, köztük én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!