Ha az iskolazár a leghatékonyabb eszköz a járvány ellen, miért nyitnak ki az iskolák?
Koronavírus: ezek az intézkedések a leghatékonyabbak
Egy új tanulmányban Phebo Wibbens, az INSEAD franciaországi kampuszának munkatársa kollégáival azt vizsgálta, hogy mely intézkedések bizonyultak a leghatékonyabbnak a koronavírussal szemben
„ az iskolák bezárása és a kijárási korlátozás.“
Na most ha az iskolazár az (egyik) leghatásosabb intézkedés, miért nyitnak ki?
ennyi a kérdésem
Hát szerintem igenis kár. Amikor volt rendesen iskola,nem voltak az egekben a halálozàsok,valamint senki ne akarja nekem bebeszélni,hogy a 15-18 éves korosztály okozza ezt az egészet,mert kiröhögöm. Pont az iskolabezárás időszakában tetőzött a járvány. Ez amolyan làtszatintézkedés. Zárjuk be a középsulisokat meg az egyetemeket(ahol nagyrészt eleve hibridoktatás volt)de az nem baj,ha a gyárban fél méterre állnak egymás mellett a dolgozók,mert ugye a pénz kell,meg az se baj,ha 80 éves Mari nèni tömegközlekedi,meg megy a boltba,mert nyilván az iskolások a legmagyobb terjesztők.
Egy olyanról halottam a környezetemben,aki az alsós gyerekétől kapta el. Ellenben több olyat tudok,hogy covid tünettel(mint később kiderült nem volt az)de berakták a covid osztályra,ahol persze elkapta. Az ilyeneket kéne kivédeni,nem a fiatalokat korlátozni abban,hogy normálisan élhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!