Mivel a világgazdaság súlypontja egyre nagyobb mértékben Távol-Keletre helyeződik, miért probléma az ellenzéknek a keleti gazdasági nyitás?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 14:18
21/22 anonim válasza:
A #20 választ arra írtam reakciónak, mert ugye ha valaki felhívja az olyan okoskák figyelmét akik itt össze-vissza fröcsögnek akkor törlik a válaszát, most szándékosan a fideszes elvtárs válaszát igazítottam a helyzethez, elvégre ez már magasan szakmai viták nyelve amit ő képvisel vagy csak végtelen kétszínű és kettős mércét alkalmaz.
22/22 anonim válasza:
#20 #21
Nem vagyok fideszes, ez a prekoncepció csak a te kétbites, ultra primitív világlátásodból fakad. Az már kiderült, hogy a gazdasághoz is síkhülye vagy, tehát nem maradt neked más, mint a politikai célzatú propaganda. Te nem igazítottál semmit semmihez, csak lejárattad magad. Egyébként jobboldali vagyok, igen, mint minden normális ember, legalább ebben az egyben nem tévedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!