Mivel a világgazdaság súlypontja egyre nagyobb mértékben Távol-Keletre helyeződik, miért probléma az ellenzéknek a keleti gazdasági nyitás?
A probléma ott kerdődik, hogy egybe veszed a "Kelet" értelmezését.
Keleten is országok vannak.
Nagyon nem mindegy, hogy a dél-koreai autó- és elektronikai iparral, a japán autó-, elektronikai- és robotikai iparral, az arab olajiparral, valamint a shanghai-i építészeti- és városfejlesztési iparral lépünk kapcsolatba;
vagy pedig a kínai bóvligyárakkal, a thai élelmiszeriparral, a vietnámi piacokkal.
Úgyis mindrn tele van távol keleti cuccokkal szóval mind1.
Japán dél korai cuccok a legjobbak.
Kínaiak is tudnak jót csinálni
#7:
Te is félreértetted amit én írtam.
Nem azt írtam, hogy a "kínai gyárakkal amik bóvlik", hanem "kínai bóvligyárak". Nem minőségjelző. Főnév.
Ahogyan mondod, már rengeteg gyár, rengeteg területen nem a klasszikus "kínai" minőség, hanem jóval magasabb.
Csakhogy a csuti cigó hozzájuk képest túlságosan h*lye kispályás, nem mennének bele olyan üzletekbe, ami nem csak simán előnyös, hanem kifejezetten kiszipolyozó.
A törpedöbrögi viszont a saját, illetve pénztáros lölő zsebét akarja telerakni, így olyan partnereket fog találni, akik hasonlóan undorító aljadékok, és mindent "megoldanak okosba".
#2 voltam.
Én aztán semmilyen pártot nem hoztam szóba.
Egy idegbeteg zsebdiktátort és a tezsvírét említettem. Egy pártról sem esett szó.
Ne adj olyat más szájába, amit nem mondott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!