Bűncselekményt követtem el ha Erdélyi magyarként este a lakásom magányában megemlékeztem Nicolae Ceaușescu úrról? Fantasztikus politikusnak tartottam és Románia adósságát is nullára csökkentette. Ő a példaképem, de nem hangoztatom.
Ceausescu átlagos komcsi diktátor volt, amíg meg nem tetszett neki az észak-koreában látottak. Neki is bejöttek az ázsiában látottak, mint napjainkban is egy bizonyos politikusnak. Szóval Ceau elkezdte utánozni a Kim dinasztiát, addig Románia tűrhetőbb helynek számított a kommunista államok között, mondjuk a Szovjet-Oroszországhoz képest. A hetvenes évektől viszont már épeszű ember nem akarta volna Romániát választani még Szovjet-Moldávia helyett sem. Ceausescu ezzel párhuzamosan elkezdett látványosan szembe menni azzal a szövetségi rendszerrel és "nagytesóval", amelyikhez hivatalosan továbbra is tartozott, tüntetően barátkozott a Szovjet-Oroszország legnagyobb ellenségeivel is. Itt Is lehetne párhuzamot vonni napjainkkal.
Elhatározta, hogy véget vet az országa eladósodottságának, és visszafizet mindent, ezt 10 év minden korábbinál nagyobb nyomor árán sikerült is, de aztán pont addigra meg is puccsolták és a többi Ion Iliescu és Securitate-s elvbarátai az új rendszert váltottak, ami csak Módszerváltás volt, de ugyanolyan Szegény maradt Románia.
Szerintem a kérdező jó nagyokat kuncog, de hogy legyen valami értelme a kérdésnek, leírtam ezeket mindenki okulására.
"Szóval Ceau elkezdte utánozni a Kim dinasztiát, addig Románia tűrhetőbb helynek számított a kommunista államok között, mondjuk a Szovjet-Oroszországhoz képest."
Aham szóval a teljes nyomor a folyamatos megfigyelés a felurombolások a hatlamas környezeti károk olyan élhető hellyé tették romániát te össze kevered velünk mert igen magyarország a forradalom után egész jó heky lett mejdnem utolérte az NDK-t
És elmondom neked hogy csaut az egész keleti blokk gyűlölte
Nem tudsz szöveget értelmezni és örülök a lepontozgatásnak, ha értően olvasnál, láthatnád, írtam:
" A hetvenes évektől viszont már épeszű ember nem akarta volna Romániát választani még Szovjet-Moldávia helyett sem. Ceausescu ezzel párhuzamosan elkezdett látványosan szembe menni azzal a szövetségi rendszerrel és "nagytesóval", amelyikhez hivatalosan továbbra is tartozott, tüntetően barátkozott a Szovjet-Oroszország legnagyobb ellenségeivel is. Itt Is lehetne párhuzamot vonni napjainkkal.
Elhatározta, hogy véget vet az országa eladósodottságának, és visszafizet mindent, ezt 10 év minden korábbinál nagyobb nyomor árán sikerült is, amiért egyszerű lelőtték, joggal"
Ja persze csak ezzel az a baj hogy ő már gyakorlatilag az első pillanattól kezdve ki akarta írtani a magyar népességet erdélyből ez nem a megbolondulás kérdése ez a mérhetetlen náci hozzáállás kérdése ő gyakorlatilag egy kommunista köntösbe bújtatott náci volt nem azért tett ilyeneket mert "megbolondult" hanem mert egy ilyen pszichopata személyiség volt nincs mit fényezni se az előéletén se az egész életén se azokon amiket tett.
De ha még bolondsága miatt is tette ezeket se mentség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!