Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Európai Unióban miért...

Jeffrey Spender kérdése:

Az Európai Unióban miért művelik előszeretettel a Túlszabályozást ?

Figyelt kérdés

Az Unió egyik Fő célkitűzése a Jogharmonizáció, Egységesíteni a Tagállamok Jogrendszerét, ami elméletben Jó lenne, az országonként Eltérő, Változó, Különbözőségéből fakadó nehézségek megszüntetése, mindenhol ugyanaz a Kiszámítható, Könnyen értelmezhető Jog lenne, de gyakorlatban Ésszerűsítés és Könnyítés helyett Túlszabályozás történik, Ellentétes irányban, Szétbonyolítják, Nehezítik, Élhetetlenné teszik.

Ez olyanokban nyilvánult meg, mint az Uborka Görbületének beszabályozása és hasonlók, amiken csak bosszankodott az ember, és továbblépett, de időval olyanokat is csináltak, mint a Migrációs Politika, amikből Felesleges és Rosszindulatú és Semmire vezető viták kerekedtek ki, ugyanolyan hunyó Brüsszel is, mint akik Populizmusra használják a témát, azon kívül a Hobbilövészet durva korlátozása, a Vírushelyzet kapcsán is képtelenek szakorvosi döntésre hagyatkozni, helyette egyéni politikusi populizmus áldozata a téma, és a Legújabb dilijükként a Google / YouTube / Facebook / Instagram funkcióinak jelentős részét kellett Kikapcsolni az Uniós hatályosítás miatt, aminek Mi értelme, mire jó az ilyen célú Túlszabályozás ?

2020. dec. 21. 16:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nekem soha semmimet nem törték fel, mi értelme van az Adatvédelmi biztosnak, és neked miért kell az Ördög Ügyvédjeként állandóan minden ilyen témában elsütnöd, hogy neked meg feltörték a fiókodat és támogatsz minden szigorítást, meg a másik, amit mások is írtak helyettem, van Amerikai oldal, amit az Uniós jogi herce-hurca miatt nem tudok elérni, az ilyen Plusz szabályok alkotására hogyan jutnak az Uniós sztárpolitikusok ?
2020. dec. 21. 18:12
 12/35 A kérdező kommentje:
Az Adatvédelem nevében a Google / Face / stb sok funkcióját kikapcsolták, és így is marad, gratulálok ...
2020. dec. 21. 18:13
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Én nem ismerem a 7es hozzászólót, nem tudom mijét törték fel és hányszor és hány témában hozza ezt fel, de nekem se törték fel semmimet és szeretném ha ez így is maradna. Mondjuk ennek sok köze nincs az adatvédelemhez...

Gondolom rengeteg amerikai oldalt nem tudsz így olvasni és a GDPR előtt állandóan azokat bújtad :)

Milyen funkcióját kapcsolták ki a GDPR miatt a google-nek és a stb-nek? Komolyan kérdezem, mert nem tudom.

2020. dec. 21. 18:16
 14/35 A kérdező kommentje:

- nem lehet szavazást indítani a Messenger csoportos szobáiban,

- nem lehet barátoknak beállított nickneveket használni,

- nem lehet bizonyos típusú fájlokat küldeni,

- nem lehet visszakeresni régi dolgokat a Messenger-es beszélgetésben,

- a Google Smart funkciói sem működnek.

2020. dec. 21. 19:03
 15/35 anonim ***** válasza:
74%

" forrásokat köszönöm, de nem látom, hogy hol kényszerítenék rá bárkire azt, hogy homokos/transz vagy akármi legyen. Vagy az a probléma, hogy a homokos/transz/akármilyen embereket is embereknek kell tekinteni és ugyanolyan jogokat kell nekik biztosítani, mint bárki másnak?

A hvg-s cikk arról szól, hogy a magyar kormány megakadályozza, hogy a menedékkérelmezők megfelelően benyújtsák kérelmüket. Hol írnak ebben a cikkben kötelező betelepítésről? Másold már ki nekem azt a részt, amiben azt írják, hogy az EU kötelezi Magyaro-ot menekültek befogadására?"

A transz/homo izéknek most is van annyi joga, mint bárki másnak.Senki nem akarja őket kiirtani, ugyanúgy élhetnek, mint bárki más.Amit az EU meg egyesek akarbak, azok extra jogok.

Valóban, az EU egyelőre nem képes azt mondani,hogy márpedig befogadok migránsokat.De, tele van a média fenyegetőző EU-s politikusokkal, akik szerint minden EU pénzt meg kell vonni azoktól, akik nem akarnak bevándorlókat.

Továbbá a HVG cikkben olvasott ítéletről is tisztán látszik az EU domináns vagy dominánssá lenni akarok ideológiája.

Valóban abban igazad van,hogy az EU nem mondja ki,hogy ezt meg azt tedd.De, elkezdenek zsarolni, ha "ideológiailag" nem megfelelő dolgokat teszel.

Ezt kellene elkerülne.A szociálpolitikából,migrációs politikából ki kellene másznia az EU-nak és többet foglalkozni a gazdasági, pénzügyi oldallal.Ott viszont beleszólhatna a dolgokba komolyabban is.

2020. dec. 21. 19:06
 16/35 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez szörnyű! Nem is tudom hogyan tudsz ezek nélkül élni! Meggyőztél, valóban nem érdekel az adataim védelme mostantól, csak használni lehessen ezeket a létfontosságú messenger funkciókat és azt a néhány tucat amerikai honlapot olvasni tudjam! Felháborító, hogy miket meg nem enged magának az EU! Az én adatimat csak ne védje!
2020. dec. 21. 19:08
 17/35 anonim ***** válasza:
78%

"Amit az EU meg egyesek akarbak, azok extra jogok." Nagyszerű, akkor erre van is forrásod, igaz? Mert a linkelt cikkben ezekről nem volt szó.

Tehát abben megegyezhetünk, hogy olyanokat állítottál, amik nem igazak, az EU nem akarja senkitől, hogy migránsokat fogadjon be, ez csak a képzeleted szüleménye és csak úgy gondolod, hogy majd valamikor a jövőben szerinted akarni fogja...

2020. dec. 21. 19:10
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

Nem arról van szó, hogy nem fontos az adatvédelem. De lehetne túlszabályozás és felesleges komplikációk nélkül is kezelni a kérdést.

Szerinted egy weboldal hány látogatója állítgatja be egyesével, hogy az egyes oldalakon lévő követőkódok közül melyik töltődjön be, és melyik ne? Parasztvakítás az egész, túl sok felesleges bonyolítással.

Az adatvédelmi incidenst jelezni kelljen, és szigorúan szabályozzák az adatátadást, ez rendben van. A tájékoztatás szintén rendben van, de ezekre a túlkapásokra már szerintem semmi szükség nincsen, többet ártanak, mint használnak.

2020. dec. 21. 19:17
 19/35 anonim ***** válasza:
78%

Minden oldalon egyenként be kell állítgatni? Nem. Meg van rá a lehetőség néhány oldalon? Igen. Bonyolult? Nem. Vannak, akik megteszik? Igen. Te megteszed? Nem. És? Ha te nem olvasod el az élelmiszerek összetevőit, akkor már fel se tüntessék azokat? Ha te nem állítod be milyen sütiket engedélyezel, akkor felesleges?

Ha ez neked "túlkapás", akkor irigylem a problémáidat.

2020. dec. 21. 19:21
 20/35 A kérdező kommentje:
Az Unió ne Elvont Internetproblémát kreáljon, miért veszitek szívetekre, hanem ésszerűbb lenne hatni, hogy az USA is Metrikus rendszert használjon általánosan, ne pedig csak ha nincs más választása, mint az Űrkutatás, különben jól elvannak a maradi Angolszász mértékegységeikkel.
2020. dec. 21. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!