Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mozart milyen szabadkőműves...

Mozart milyen szabadkőműves titkokat árult el, amiért halnia kellett?

Figyelt kérdés
Hallottam erről, de nem tudom konkrétan mik azok amiket elárult. Azt olvasni hogy a Varázsfuvolában árulta el. Aki kivülálló honnan tudja megállapítani, hogy egy szinbólum szabadkőműves vagy csak azért tette be Mozart, hogy színesítse a művét?

2020. dec. 20. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Azért mert szabadkőmíves valaki, miért muszáj zsigyónak lennie? Buta, buta embe!
2021. máj. 18. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
embeR
2021. máj. 18. 20:44
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Én azt hittem szabad zeneszerző volt. Nem hallottam róla hogy házat épített volna.
2021. jún. 18. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk vakolókanállal én sem tudom elképzelni, vagy 2 fal felhúzása között komponált ?
2021. jún. 19. 06:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A 13-as azt hiszi, hogy a szabadkőműves olyan kőműves, aki akkor megy be dolgozni, amikor akar :)
2021. jún. 20. 14:01
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem tudom, megfigyeltétek-e, hogy ha ilyen és ehhez hasonló téma felmerül, rövid időn belül megjelennek azok, akik szét trollkodják, nevetségessé, komolytalanná, humorossá próbálják tenni a beszélgetést. Ezt több foruman is megfigyeltem. Miért lehet ez? Vagy nincs összefüggés?

Ha én marhaságnak tartok valamit, vagy nem érdekel a téma, ignorálom, tovább lapozok.

2021. júl. 23. 06:44
 17/24 anonim ***** válasza:
41%

Az ilyen és hasonló témák jellemzően önmaguktól komolytalanok és nevetségesek.

Az emberek meg szeretik a vidámságot, a humort. Ez az össszefüggés.

2021. júl. 23. 06:55
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

Mi a nevetséges, hogy vannak szabadkőművesek? Vagy hogy valakit eltesznek lábalól, politikai vahy bármilyen okból?

Ezt valaki nem hiszi, hogy van, volt és lesz ilyen? Inkább ez a vicces szerintem?

16#

2021. júl. 23. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:
85%

Az a nevetséges, hogy egy 18. században élt ismert ember halála, egyesek szerint csakis a szabadkőművesekkel, és a közelebbről meg nem határozott titkaikkal lehet összefüggésben.

2021. júl. 23. 07:46
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
Ezt is értem, de igazából én általános megfigyeléseimről beszélek. Erről a Mozart témáról még nem is hallottam. Csak annyit tudok, hogy a halála nincs tisztázva és adhat okot találgatásra.
2021. júl. 23. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!