Melania Trumpban lesz annyi gerinc hogy elválik, ahogy ígérte?
Azt mondta a Trámpli neje, hogy ha a dicső férje elbukja az elnökválasztást, ő biza elválik!
Na hát egész eddig is nyilvánvaló volt hogy a Trámpli bukott, de ment a jogi huzavona a szavazat újraszámlálással.
De ennek a mai nappal vége, megtörtént az elektori voksolás is, és Trámpli azt is elbukta.
Immáron noha még nincs beiktatva, de 100% hogy Biden az elnök. Trámpli elbukta.
Vajon Melania-ben lesz annyi gerinc, hogy betartsa ígéretét? Vagy elegánsan megfeledkezik erről a vigyázatlan mondatáról? (Noha bőven lesznek akik ezt naponta a képébe dörgölik majd.)
10
Biden lesz az elnök 1 hónap múlva, szokd meg és lépj tovább.. :)
Megszoktam, de az én életemet nem érinti, ki az Egyesült Állatok elnöke. Nem szeretem azt az országot, nem valószínű, hogy egyszer beteszem oda a lábam, nem is érdekel az ottani politika.
Előre bocsájtom hogy csak pletyka, amit senki nem erősített meg, de akár igaz is lehet (meg nem is):
Trumpné csak azért nem vált el, mert Trump elnök lett. Állítólag már 2016-ban el akart válni, de kettőjük megállapodása szerint megvárja a választás végét, ha meg nyer Trump, akkor addig marad. Belement a csaj, mert esélytelennek tartotta a férjét. Állítólag ezért sírta el magát amikor drága férje gyyőzött 2016-ban. Korábban a bulvár azon rágódott, mi lesz most, mert Trump mindent veszít, elnökséget és asszonyt is.
"pár év múlva komoly anyagi bajba kerül"
pár év múlva.... már 2021. januárban vár rá egy 80 millió USD és egy 50 millió USD-s per.
Amit el fog bukni.
És ez csak a kezdet kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!