Ha az USA-ban nem lenne cenzúra, kiegyensúlyozottabb médiaviszonyok lennének, akkor Trump nyerte volna az elnökválasztást?
Amerikában a média, médiaszolgáltatók 80%-a balliberális irányultságú és jellemzően inkább hallgattak a Biden-számára kedvezőtlen ügyekről és Trump ellen hangoltak. Olykor konkrétan cenzúráztak is:
Egy felmérés szerint a Bidenre szavazók 10%-a nyilatkozott úgy, hogy ha tudott volna a Biden család gyanús üzleti ügyeiről Ukrajnában a Buriszma gázipari vállalatnál vagy pedig Joe Bidennek beosztottja, Tara Reade elleni szexuális erőszakáról 1993-ban, akkor nem szavazott volna rá.
Ha ezek alapján Biden 8 millióval kevesebb szavazatot kapott volna, akkor biztosan Trump nyeri az elnökválasztást.
De ha csak 4 millióval kapott volna kevesebbet Biden, akkor is valószínűleg más a győztes.
"Senkit nem hallottam a baloldalról, aki felszólalt volna a tech cégek cenzúrája ellen."
Erre azt tudom ajánlani, hogy merül el jobban a 230-as vitájában.
20. az mitől cenzúra, ha egy magáncég úgy dönt, hogy nem fog mindenféle összeesküvés elméleteknek, leghalványabb bizonyíték nélküli állítások terjesztésének? Trump mindenféléket állít, de semmit se tudott bizonyítani annak ellenére, hogy ő az elnök, minden erőforrás a rendelkezésére áll, ott az FBI, az NSA, a titkosszolgálat, a választási bizottságokban, szavazatszámlálók között jelenlévő saját támogatói és senki nem tudott egyetlen egy bizonyítékot se felmutatni csalásra, ami a szavazás eredményét befolyásolta volna. A saját biztonsági szakértője is azt mondta, hogy ez volt a legbiztonságosabb választás és semmilyen csalás, beavatkozás nem volt.
Ha valaki állít valamit, akkor kellene lennie bizonyítéknak, de trump egyet sem tudott felmutatni.
Természetesen egy magáncégnek joga van bárkit bárhogyan cenzúrázni a saját platformján. Nem is ez a tény zavar, hanem az, hogy ezt magukat liberálisnak vélő emberek helyesnek találják.
Halott emberek szavaztak és bizonyítékok is vannak rá több, sajnos csak jobboldali portál hozta le ezeket a híreket. Nyilván egy CNN en nem fogsz erről olvasni. És most ezzel nem azt mondom, hogy a Fox vagy a jobbos források legitebbek mint a balosok, de szerintem akkor kapsz valós képet, ha mindkét oldal híreit követed.
Számomra ijesztő, hogy egyik-másik oldal mennyire nem számol be a sajátjai szarságairól. Teljesen ugyan az meg a nagy demokrácia médiájában mint nálunk a köztévén a fidesz seggnyalás.
Elvakult szekértáborok, nincs közép ott sem.
Több mint 50 feljentést tettek választási csalás miatt. Ezeknek többségét elutasította a bíróság, de még vannak folyamatban ügyek.
Miért állítod, hogy nem tett feljelentést?
Szerintem az lenne a normális, ha nem a twitter döntené el, hogy mi a hazugság és mi nem legyen bármiről szó.
Többségét. Tehát még nem zárták le az összes ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!