Neurotech kérdése:
Afrikaiak bevándorlását támogatnátok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 18:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, korlátlanul
Igen, csak nők és gyerekek
Nem, csak vendégmunkásként korlátozott időre
Nem, senkit
31 szavazat
1/15 anonim válasza:
Megvolt a napi provokatív is, köszönjük.
2/15 anonim válasza:
Persze(!!!) ... vissza Afrikaba.
4/15 anonim válasza:
Hát figyelj a primitív inzegrálhatatlan rétegét nem. De azért mondjuk ha nem is sok de néhány szoftverfejlesztő, orvos mérnök köztük is van.(ok ők kB 0.1 százaléka a bevándorlóknak) őket igen amíg dolgoznak is.
5/15 anonim válasza:
A magasan képzett munkaerővel nincs bajom. Orvosok, ápolók vagy épp tanárok részemről jöhetnének ezrével is. De erre most is megvan a lehetőségük, egyszerűen kevesen akarnak Magyarországra költözni.
6/15 anonim válasza:
örömmel látom a nők és gyerekek lehetőséget,amit már szajkózok itt évek óta,hogy remek kiskapu is lehetne akár.
25 évestől nem idősebb hajadon gyermektelen nők és árván maradt leány gyermekek befogadásában nem látok kivetnivalót.
7/15 anonim válasza:
Honnan jön a kérdés, mi történt?
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, a kérdésnek nincs pillanatnyi vonzata. Kíváncsi vagyok, hogy hogy gondolkodnak az átlag magyarok. Eredetileg ezt a kérdést a baloldali szavazóknak akartam címezni, mert az valószínű, hogy a legtöbb jobboldali szavazó nem támogatja. Viszont ha kiírnám a kérdésben akkor elég provokatívnak hangzana. Azért is írtam ki több lehetőséget, mert gondoltam hogy lesz aki feltételekhez kötné, és ahogy olvasom a kommenteket van is olyan.
2020. dec. 8. 19:45
9/15 anonim válasza:
"Átlag magyar" nem jár a gyk-ra.
10/15 A kérdező kommentje:
#9 te átlagon felüli vagy aluli vagy?
2020. dec. 8. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!