Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hiba a mátrixban?

Hiba a mátrixban?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a már törölt cikkben azt vesézik hogy Amerikában az idei évben a korcsoportonkénti halálozási arányt nézve az idősek valamint a többi korcsoport halálozási arányában az összes halálesethez képest nem történt jelentősebb változás az előző 10 évhez képest.

Valamint azt is kiejtik hogy az évben a covid-19 által okozott halálesetek száma drasztikusan megugrott de csodálatos módon épp olyan arányban, amilyen arányban a többi halált okozó tényező által okozott haláleset száma eddig hallatlan módon drasztikusan lecsökkent.

Mit gondoltok erről?

2020. dec. 7. 13:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19

"A kormányok hatalma pedig a legtöbb országban nem növekedett meg a COVID a miatt, pl. az USA-ban sem. A népszerűségük annál inkább csökkent."

Egy hatalmas nagy kamugép vagy:

A népszerűség és a hatalom két különböző dolog!

Ezzel próbálod a normális embereket félrevezetni és sajnos vannak akik beveszik

2020. dec. 10. 22:36
 22/25 anonim ***** válasza:

#20, te bohóc te, olvasd már el amit belinkeltél. Ott van a mellette lévő oszlopban:

"What does the system/ method show? - All-cause mortality

(i.e. not influenza-specific). "

Azaz 60,155 halt meg az influenzaszezon ideje alatt ÖSSZESEN. Nem influenzában.

A rák meg az érrendszeri betegségek meg nem tudom, hogy jönnek ide, azok nem fertőző betegségek, nem lehet őket lezárásokkal megelőzni. Azt meg végképp nem tudom honnan vetted, hogy szerintem a népszerűség és a hatalom az ugyanaz. Azt már látom, hogy a szövegértés se magyarul, se angolul nem megy, de azért biztos svédül olvasgatsz. :)

Asszem kiérdemeltél egy előléptetést, mostantól a neved kamugép helyett Sir Kamugyár lesz. :D

2020. dec. 10. 22:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Há komolyan te nem vagy 100-as!
2020. dec. 10. 23:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem merted beírni amit irtam! Elástad magad,szevasz!
2020. dec. 10. 23:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Ó, Sir Kamugyár, légyszi ne menj még, olyan jól szórakoztam. :(
2020. dec. 10. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!