Hiba a mátrixban?
Ebben a már törölt cikkben azt vesézik hogy Amerikában az idei évben a korcsoportonkénti halálozási arányt nézve az idősek valamint a többi korcsoport halálozási arányában az összes halálesethez képest nem történt jelentősebb változás az előző 10 évhez képest.
Valamint azt is kiejtik hogy az évben a covid-19 által okozott halálesetek száma drasztikusan megugrott de csodálatos módon épp olyan arányban, amilyen arányban a többi halált okozó tényező által okozott haláleset száma eddig hallatlan módon drasztikusan lecsökkent.
Mit gondoltok erről?
Mekkora kamugép vagy te.
"For example, in the intense influenza season of 2017-18, despite vaccination, Sweden reported 1,021 flu deaths occurring within 30 days of a diagnosis,"
17/18-ban 1000 haláleset volt, és az egy rossz évnek számított.
"During each of the influenza epidemics of the 1980s and 1990s, before the influenza vaccine was widely available in Sweden, approximately 3,000 people died, according to Swedish statistician Åke Nilsson"
Még a védoltás előtti időkben is csak 3000 áldozat volt évente, nem 7000.
11.
Azért ne kamuzzál mást,mert te Béna vagy internetes keresésben.
Szerencstlen
5
Oké, de miért nem az idősek halnak meg többen a statisztika szerint? Miért nem változott az életkor szerinti halálozás? A közúti baleseteken túltekintve, mi az ok a többi tényező okozta halálesetek csökkenésére (pl. Öngyilkosság)? Persze én soha nem mondanék olyan eretnekséget hogy hazudnának nekünk a kormányok akármiben is. Miért tennének ilyet? 🙂 Ezek csupán érdekességek.
13.
Nézz utánna korábbi éveknek is Én svédül kerestem. Nem pár pecres,hamem min több órás dolog volt, nem fogom miattad megismételni!
Ettől függetlenül rákereshetsz bármelyik országban,hányan halnak meg rákban,ill. Dohányzástól, onnantól azt is be kellene tiltani
Azért nem változott az életkor szerinti eloszlás, mert a többi gyakori halálok ugyanúgy az idősebbek körében szedi inkább az áldozatait. Ez még nem jelenti azt, hogy összességében ne halna meg több ember, sőt:
A kormányok meg persze, hogy hazudnak, de ha egy kicsit belegondolsz, ők pont abban érdekeltek, hogy alábecsüljék a járvány hatását, hiszen minden újabb halott a népszerűségüknek árt - Trump pl. jó eséllyel ebbe bukott bele. Ha megnézed amit linkeltem, pl. november első hetében hivatalosan 6700 COVID áldozatot regisztráltak az USA-ban, miközben az össz halálozás ~9000-rel volt több az átlagos várhatónál.
#15, órákig kerested, aztán elfelejtetted elmenteni. Azt a micsoda pech. Kamugép.
A dohányzás törvényi visszaszorítása meg már évtizedek óta zajlik ha nem tűnt volna fel, a jövedéki adótól a nyilvános helyeken történő tiltásáig stb.
16
De mivel egy halàlos világjárványban vagyunk ami általában az időseket öli, nem lenne logikus azt várni hogy megnövekszik az időseknek a halálozási aránya?
A kormányt pedig azért szerintem érdekelt lehet a megnövelt hatalomra a kovidra való hivatkozással.
Mégegyszer leírom, bár ennek józan paraszti észnek kéne lennie: a legtöbb halálok általában az időseket öli. Az idősebb emberek nagyobb eséllyel halnak meg mint a fiatalok - úgy általában.
A kormányok hatalma pedig a legtöbb országban nem növekedett meg a COVID a miatt, pl. az USA-ban sem. A népszerűségük annál inkább csökkent.
16. Szerintem neked nagyon felresiklott torz nem ép a gondolkodásod!
Csak a többiek miatt írok neked ,nehogy a torz gondolkodásodat kövessék,találtam valamit ,amiben Jelentős többlethalálozás volt svédeknél most belinkelem.
Amugy be mered írni az éves halálozást dohányzásra ,rákra és érrendszeri betegségre?
Ne térj ki elöle,ahogy szoktál!
"During the influenza season,
60,155 persons died in Sweden.
Significant excess mortality was
seen among persons above 65
years old between weeks 7 and
10, 2015, with the highest
numbers reaching 4 standard
deviations above the mean during
weeks 8 and 9."
Magyarul:
"Az influenza szezonban
60 155 személy halt meg Svédországban.
Jelentős többlethalandóság volt
65 év feletti személyek körében látták
éves a 7. és a hét között
2015. legmagasabb értékkel
számok elérik a 4 szabványt
alatti átlag alatti eltérések
8. és 9. hét."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!