Ilyen jövő vár arra aki nem szeretné beadatni a vakcinát?
Még szinte meg se jelent a koronavírus elleni vakcina, de Quantas igazgatója az oltás beadásához kötné az utazást. Te beadatod az oltás ha csak így utazhatsz?
Ilyen jövő elé nézünk? Először a légiközlekedéstől tiltanak minket, majd a szórakozás lehetőségétől fosztanak meg, például koncertekre csak oltottan lehet bemenni. Majd már munkát se ételt sem tudsz beszerezni amíg meg nem törnek és bégető birkává tesznek aki kussol és dolgozik, Vagy marad kitaszítottságban a társadalom peremére nyomva örökös harcot űzve a hatalommal és hatóságokkal akiket ott hátráltatnak ahol csak lehet. Van esély a lázadásra, és hogy ne ilyen rabszolga életet kelljen élni?
9: Arról én nem tehetek, ha te értetlen vagy. Bár nyilván direkt nem akarsz semmit sem felfogni.
A bégető birkák meg azok, akik a semmi ellen tiltakoznak, lázadnak most.
:DDDDDD pont Ausztráliában. Na akkor hamar a krokodilok közé vetik őket. Az Aussie-k eddig is az egyik legkeményebbek voltak abban hogy tüntesse ék a lezárás ellen. Nyilván majd ezt hagynák.
Szerintem lesz néhány tökös gyerek aki kiteszi a Qantas vezetőségét a sivatagba megkötözve. Legalább jól laknak a mérges pókok :) :DDDDDDDDD
"Arról én nem tehetek, ha te értetlen vagy. Bár nyilván direkt nem akarsz semmit sem felfogni."
Tipikus korona-birka érvelés.
Igen. Nem is fokozatos lesz a dolog, hanem amint mindenki számára elérhető lesz az oltás, kötelezővé fogják tenni - vagy explicit, vagy úgy, ahogy írod, tehát kb. az utcára sem mehetsz ki oltás nélkül.
Illetve még egy verziót tudok elképzelni: azt mondják, hogy az összes vakcina hatástalan, ezért örökké maradnak a korlátozások, és a rettegésre alapozva fogják fenntartani a világtörténelem legnagyobb diktatúráját, amíg fel nem lázadunk.
De az 3emberek nagyon butak es a tv altal total iranyithatok.
Ott kellett volna kivonulni az utcara mikor a kormany teljhatalmat csinlalt maganak.
De jogi ugyekre senki nem reagal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!