Szerintetek a BBC vagy a CNN a hitelesebb hírcsatorna?
Figyelt kérdés
Általában a többségtől a BBC-t hallottam inkább, de arra vagyok kíváncsi aki nézi mind a két adót, hogy szerintük melyik a hihetőbb?2020. nov. 22. 19:00
1/9 anonim válasza:
Hibás kérdésfeltevés, a magyar állapotokból indul ki. Tévedni ők is tévednek, hibákat ők is követnek el, eltérő véleményük is lehet, de abban biztos lehetsz, amit hallasz, úgy van. Mindegy, melyiket nézed.
2/9 anonim válasza:
Inkább a BBC, de olykor az is eléggé egyoldalúan mutatja be az eseményeket, törekszik az ideológiai megfelelésre. Hasonló a PBS is az USA-ban. Ezek közszolgálati médiumok.
A CNN magáncég.
4/9 anonim válasza:
a CNN rengeteget hazudik, és nem csak politikai témában, természeti katasztrófák esetében is. ´Máig el nem felejtem az egyik árvizes élő közvetítésüket, esőköpenybe ültek egy csónakba egy pocsolyába háttérben meg mögöttük elsétál egy öreg
5/9 anonim válasza:
Mindkettő egy szélsőbalos véleménybuborék- és propagandagyár.
A CNN-t nem véletlenül igyekeznek most eladni, a BBC-t pedig csak a TV-licenszdíj tartja életben amit mindenkinek fizetnie kell és ami ellen már sokan ágálnak (én csak tudom, Angliában élek).
6/9 anonim válasza:
20:13
Kedvencem az idei "többnyire békés tüntetések" miközben a háttérben ég minden:
5-ös voltam
8/9 anonim válasza:
Egyik sem! Mind a kettő érdekeket szolgál. A tulajdonosokét. (És még mielőtt valaki tévedésbe esne, NEM zsidók a tulajdonosok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!