A World Economic Forum meg akarja szüntetni a magántulajdont?
https://www.youtube.com/watch?v=UzrYQHyf6_Q
Ez egy törölt 2016-os tweet.
1.Ábra
You'll own nothing.
And you'll be happy
Először is kérek mindenkit, hogy nyomjon a válaszomra egy dislikeot, aki egyetért a kérdezővel és lusta gondolkodni meg elolvasni mi is ez, 3,2,1...
A többi meg úgyis elolvassa, hogy ez egy ember lehetséges víziója a 2030-svilágról, amiről maga is írja, hogy lehetséges.
"It is a scenario showing where we could be heading - for better and for worse. I wrote this piece to start a discussion about some of the pros and cons of the current technological development."
Egyáltalán, hogy lehet valaki olyan buta, hogy nem tud megkülönböztetni egy kvázi jósolgatást valami sátáni világuralmi mestertervtől, és ilyenek szavaznak, akiket ennyire könnyű megvezetni, mert még arra is lusta, hogy elolvasson egy kib***ott cikket, mondjuk angolul van egy szinte ez már kihívások elé állítja az embert.
3
Kérdés csak hogy a kedves cikkíró honnan veszi ezeket? Talán időgépe van?
3
Főleg hogy a videó még azt is "megjósolja" hogy én milyen boldog is leszek emiatt...
Mondjuk onnan, hogy fogja a jelenlegi trendeket, és végig gondolja, hogy hová vezetnek/vezethetnek!
például dolgozol már valahol kérdező?
Akkor tudod, hogy bár nem törvényszerű, de egy trend, hogy idővel több lesz a fizetésed, tehát ha én azt mondom, hogy 2030-ban többet fogsz keresni mint most, az nem egy nagy "jóslás", sőt azt is megmondom neked, hogy jó eséllyel -látva a gazdasági növekedés alakulását- a béred többet fog érni, mint amennyit ér.
Ez nem jóslás, csak józan ész, hogy ilyesmire rájöjjél. Azért valahol meglep, hogy ez van, akit meglep.
Képzeld el pl. a politikai/piaci elemzőket például pont azért tartják, hogy "jósolgassanak" a világgazdaság/piacok/katonai konfliktusok jövőjéről, és ehhez van egy csodálatos "időgépeik" műveltségnek, meg észnek hívják őket.
6
Az mióta törvényszerű hogy nincs magántulajdon? Maximum a kommunizmusban...
8
Engem amúgy nem izgatna nagyon az ilyen fajta gazdálkodás, feltéve persze ha nincsenek kivételek, amit én nagyon nehezen hiszek el...
Kérdező, ha felülsz egy vonatra, az sem lesz a tiéd, attól, hogy jegyet vettél rá, most akkor aki vonattal jár az kommunista vagy éppen elnyomott, amiért nem veheti meg a vonatot?
Mert kb. ezen a szinte döngetsz az okfejtéseddel. ha ezen a vonalon maradunk, ha nincs pénzed kocsira-jogsira, ami nagyon drága, akkor mehetsz tömegközlekedéssel, ha akarsz, és you will be happy about it, mert olcsóbban tudsz utazni, mintha rá lennél kényszerítve saját kocsi vásárlására, mivel nem lenen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!