Várható koronavirus harmadik hullám?
Igen
A masodik hullam tart ev vegeig, utana enyhul
A harmadik tavasszal jon
De ne legyen igazam
3.
Amire benyögik majd a vezetők, "hát az nem jó ám" és jöhet még pár hullám. Addig tart amíg akarják, hogy tartson. Utána megmentőként tetszeleghetnek majd a politikusok és a nagyvállalatok is elfoglalhatják majd a vírus alatt csődbe ment kicsik helyét. Tiszta haszon "odafentről nézve", egyedül nekünk itt lent szar.
5.
De már most fikázzák egymást, hogy "az orosz az szar, a kínai is szar, bezzeg az amcsi", míg az ellenkező oldal "az amcsi az szar, az orosz a jó" - és ha minden országnak lesz sajátja akkor máris mehet a vita, hogy melyik a jó és melyik nem. A vége - sajnos - az a tipikus globális farokméregetés lesz és a legnagyobb hatalommal bíróét kiáltják ki "jónak". Ha akarják. Ha nem, akkor közlik majd, hogy a vakcina minden várakozás ellenére nem lett jó, marad minden ahogy van.
És te, meg én meg senki itt "lent" nem tehet ellene semmit. Reménykedem az ellenkezőjében, de sajnos a világ vezetőiről nekem nem éppen kellemes a véleményem az utóbbi 20 év eseményeit elnézve.
Tökmindegy lesz-e vakcina a többség úgyse adatja be magának. (most a környezetemből indulok ki).
Ezekkel a hullámokkal elmehetnekna a búsp*csába.
Nálunk pl a karácsony szent ünnek és a családommal (nagyszülők is) együtt töltjük.
Rettegjen aki akar én nem fogok ilyen életét élni tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!