Eltudjatok képzelni h kamala harris egyszer amerikai elnök lesz?
Engem már a hideg kiráz a gondolattól. Még a sátán asszonya (HRC) is jobb választás lenne,szerencsére ő már nincs képben.
Lehet azt hiszitek, hogy trollkerdes,de nem. Őszintén a hideg ráz ettől a Harristol.
Mondjuk én még azért nem temetném Bident. Inkább azt tudom elképzelni, hogy a ciklus végén bejelenti a visszavonulását és a következő választáson nem ő indul, hanem Harris.
Nem ismerem, hogy jó elnök lenne-e. Viszont attól a gondolattól kiráz a hideg, hogy azért legyen ő az elnök, mert nő. Egyáltalán nem gondolom, hogy egy női elnök rosszabb, de feltétlenül pozitív sem. Alkalmas legyen.
Eddig is ez volt a terv. Biden-en régóta látták hogy nem fog bírni két ciklust ezért jött Kamala megint a képbe a csúfos előválasztási veresége után (és persze azért mert színesbőrű nő, az hogy sok fekete rohadt börtönben miatta indokolatlanul nem számított Biden-nek, ahogy Kamalának se az hogy Biden-nek voltak szegregációs intézkedései - na jó az előválasztási vitán még simán felemlegette, az alelnöki jelölése óta egyszer sem).
1 évet adok max. és lecserélik Joe-t a 25. alkotmánykiegészítés segítségével (az elnök egészségi állapotára hivatkozva) hogy még a 2024-es választás előtt Kamala otthonosan érezze magát az elnöki székben. Mert hogy '24-ben elindul az újraválasztásért az biztos.
Van rá esély, Biden elég öreg, konkrétan eddig Trump volt minden idők legöregebbje, de ezt most Biden tudta überelni.
Szerintem simán benne van, hogy eü. állapotára hivatkozva 1-2 év után lemond. De hát volt már ilyen, mindenki tudta, ki lesz az alenök, szóval nincs itt semmi látnivaló.
El es vszinuleg lesz is.
Mki annak a tudataval szavazott Bidenre, hogy eselyes, hogy atadja Kamalanak a hatalmat, esetleg 24ben a no fogja kepviselni a demokratakat. Nincs ebben semmi meglepo.
Ez nem elképzelhető ez a jövő sajnos. Nem a kedvenceim az amcsik de majdnem mindegyik országot sajnálnám ha ő vezetné.
De a demokrata párt sztem direkt így gondolkodott előre mert az amerikai alkotmány 25.módositása szerint az elnök egészsége miatt alkalmatlannak nyilvánitható tisztségre betöltésére és értelemszerűen az alelnök lép a helyére.
Teljesen nyilvánvalóan erre játszottak és erre készülnek most is. Csak azért nem jelölték közvetlen mert tudták hogy HRC hez hasonlóan képtelenek lettek volna lenyomni őt a nép torkán.
De azért HRC nem jobb nála. Sőt..
Lesz is 1-2 éven belül..
De ha végig viszi Biden akkor meg 4 év múlva indul, Pencet simán legyőzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!