Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg sújtja rasszizmus a...

Tényleg sújtja rasszizmus a színes bőrű kisebbségeket, vagy ezt ők csak kitalálják, hogy ezzel zsaroljanak?

Figyelt kérdés
Feltűnően túlzásba viszik, mindenbe rasszizmust látnak bele, de tényleg mindenbe. Hogy a feketék kövérebbek, a matematikába, egy-egy bűnöző lelövésébe. Miközben pontosan tudható statisztikákból, hogy ők rasszistábbak, összetartóbbak, és a bűnözés, antiszociális viselkedés is sokkal magasabb köztük. Pl. a BLM, tehát az őket sújtó rasszizmus ellen küzdő, antirasszista szervezet vezetője szerint a fehérek genetikailag alsóbbrendűek.

2020. nov. 9. 09:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

A fentebb felsorolt dolgok nem belelátás kérdései, hanem tények, csak éppen szaklapok meg az angolszász sajtó helyett a kurucinfóról tájékozódsz, ahol a kommentben a sok eugenika professzor körbeveregeti egymást.

Az elhízás magasabb arány például annak a 150 éve gyűrűző dolognak az eredménye, hogy a feketék között jelentősen alacsonyabb az ingatlantulajdonosok aránya, mert ingatlanhoz jellemzően örökléssel jut az ember, ha a dédi rabszolga volt, úgy meg elég nehéz házat venni. Marad a bérlés. Persze ott, ahol egy átlag, ingatlant nem tulajdonoló melós megengedheti magának. Na, ezek a helyek sok esetben úgynevezett élelmiszer-sivatagok, ahol nincs sétatávra rendes bolt, csak gyorséttermek, meg előre csomagolt cuccokat áruló éjjel-nappalik meg benzinkutak. Ha nem tudsz venni egészséges élelmiszert, elég hamar csúszol bele a folyamatos junk food zabálásba.

Az iskola dettó, elég hamar alakultak ki a főként feketék lakta negyedek, amelyek mióta világ a világ töredéknyi támogatást kapnak a hasonló, de elsősorban fehér negyedekhez képest.

Igen keveset tudsz a problémáról, meg gondolom tipikus dühös 19 éves vagy, aki úgy érzi megfejtette a világot, de olvass még jó sokat, kérlek.

2020. nov. 9. 10:42
 12/20 meszike91 ***** válasza:
59%
Túl van tolva, de durván. Feltehetően a fekák is olyanok, mint nálunk a cigányok. Aki integrálódni akar az már megtette, a többiek meg így szeretnek élni.
2020. nov. 9. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
9%

Érvelési hiba, kérdésnek álcázott állásfoglalás.

Jellemzi

2020. nov. 9. 13:16
 14/20 A kérdező kommentje:
13, ez szintén érvelési hiba, mert hazugság.
2020. nov. 9. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

14

Mi a hazugság?

2020. nov. 9. 18:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Tehát eddig annyi van, hogy rasszista vagyok, már a kérdés is az, azért, mert rasszista vagyok. Azt hittem, leírják majd, milyen rossz érzés, hogy lenézik a színes bőrű, pl. a hazai kisebbségieket, és ez annyira rossz nekik egész életükben, hogy emiatt máshogy viselkednek vagy valami. Vagy milyen rossz előnytelen külsővel rendelkezni.
2020. nov. 9. 18:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem a színinesek találják ki ezt, hanem a média fogyamatosan ezt sugalja nekik.

"csúszol bele a folyamatos junk food zabálásba."

Az etióp gyerekek is szeretnének ilyen rasszista elnyomást....

2020. nov. 10. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:
@17 Etiópiában elég rég nincs éhezés, a két ország gazdasági teljesítményét nem kéne összehasonlítani. A junk food sok helyen komoly szegénységi probléma a Fülöp-szigetektől Nauruig, attól, hogy valaki még sokkal több kalóriát is visz be, mint szükséges, minőségi éhezésről még bőven beszélhetünk. A rendszerszintű rasszizmus teljesen létező jelenség, csak nyilván aki magyar közmédiából meg a Vadhajtások alternatív valóságából tájékozódik, az úgysem próbál ilyen amúgy igen komplex kérdéseket megérteni.
2020. nov. 10. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem vitatom az afrikaiak rosszabb helyzetét amerikában, csak ne hogy már azokra fogjuk akiknek ép hogy mindent köszönhetnek.

Mi a bizonyíték a rendszerszintű rasszizmusra?

2020. nov. 10. 17:58
 20/20 A kérdező kommentje:

"Az elhízás magasabb arány például annak a 150 éve gyűrűző dolognak az eredménye, hogy a feketék között jelentősen alacsonyabb az ingatlantulajdonosok aránya"

Én meg azt hittem, genetika... Tényleg rasszista vagyok.

2020. nov. 10. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!