Tényleg sújtja rasszizmus a színes bőrű kisebbségeket, vagy ezt ők csak kitalálják, hogy ezzel zsaroljanak?
A fentebb felsorolt dolgok nem belelátás kérdései, hanem tények, csak éppen szaklapok meg az angolszász sajtó helyett a kurucinfóról tájékozódsz, ahol a kommentben a sok eugenika professzor körbeveregeti egymást.
Az elhízás magasabb arány például annak a 150 éve gyűrűző dolognak az eredménye, hogy a feketék között jelentősen alacsonyabb az ingatlantulajdonosok aránya, mert ingatlanhoz jellemzően örökléssel jut az ember, ha a dédi rabszolga volt, úgy meg elég nehéz házat venni. Marad a bérlés. Persze ott, ahol egy átlag, ingatlant nem tulajdonoló melós megengedheti magának. Na, ezek a helyek sok esetben úgynevezett élelmiszer-sivatagok, ahol nincs sétatávra rendes bolt, csak gyorséttermek, meg előre csomagolt cuccokat áruló éjjel-nappalik meg benzinkutak. Ha nem tudsz venni egészséges élelmiszert, elég hamar csúszol bele a folyamatos junk food zabálásba.
Az iskola dettó, elég hamar alakultak ki a főként feketék lakta negyedek, amelyek mióta világ a világ töredéknyi támogatást kapnak a hasonló, de elsősorban fehér negyedekhez képest.
Igen keveset tudsz a problémáról, meg gondolom tipikus dühös 19 éves vagy, aki úgy érzi megfejtette a világot, de olvass még jó sokat, kérlek.
Érvelési hiba, kérdésnek álcázott állásfoglalás.
Jellemzi
Nem a színinesek találják ki ezt, hanem a média fogyamatosan ezt sugalja nekik.
"csúszol bele a folyamatos junk food zabálásba."
Az etióp gyerekek is szeretnének ilyen rasszista elnyomást....
Nem vitatom az afrikaiak rosszabb helyzetét amerikában, csak ne hogy már azokra fogjuk akiknek ép hogy mindent köszönhetnek.
Mi a bizonyíték a rendszerszintű rasszizmusra?
"Az elhízás magasabb arány például annak a 150 éve gyűrűző dolognak az eredménye, hogy a feketék között jelentősen alacsonyabb az ingatlantulajdonosok aránya"
Én meg azt hittem, genetika... Tényleg rasszista vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!