Mi történne, ha Joe Biden még a beiktatása előtt meghalna?
Figyelt kérdés
Valljuk be, nem egy 78 éves vénember a legalkalmasabb arra a feladatkörre, hogy a világ egyetlen szuperhatalmát irányítsa. A megannyi kihívás (koronavírus; déli migrációs nyomás; egyre feszülő ellentét a fehérek és a feketék közt, amelyre a neomarxista, anarchista BLM-mozgalom agresszív viselkedése csak olaj a tűzre; a mára már szinte szokványos terrorfenyegetettség; stb.) egészséges és szellemileg ép vezetőt kíván, nem Joe bácsit...
(Az utóbbi napokban megszaporodtak az amerikai elnökválasztással kapcsolatos kérdések, gondoltam, én is bedobok egyet.)
2020. nov. 8. 23:49
11/15 A kérdező kommentje:
Tisztelt Gyakori Kérdések! Miért tetszettek cenzúrázni a kérdésemet? A "végelgyengülésben", a "kimúlna" és a "demenciás" szavak se nem trágárak, se nem sértőek.
2020. nov. 9. 16:50
12/15 anonim válasza:
^ mert a gyk úgy, ahogy van, komcsikból áll. :D
13/15 anonim válasza:
Egyebkent ez annyira magyar felfogas. :D Most az lehet, hogy az egeszsegtelen magyar etelek, a szetrohasztott magyar egeszsegugy, az alkoholistak magas aranya miatt sokan a hatvanas eveikben meghalnak, de hidd el a vilag fejlettebb felen nem igy van ez. Nekem pl a keresztanyam is 101 evet elt, es elete utolso honapjaig teljesen jozanul gondolkodo valaki volt. Ettol jelenleg 24 evre van Biden. En biztos vagyok benne, hogy a 4 evet es akar az utani kovetkezot is kitolti. De majd az ido eldontim:)
15/15 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy vannak hibái Bidennek, és többet százszorosan fel is fognak nagyítani, de nekem szimpatikus az a békéltető hangnem, amit a beszédében megütött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!