Az USÁ-ban lényegében csak a Keleti- és a Nyugati-parton élnek "normális emberek"?
Tehát akik olyanok, mint mi. Nagyjából követik a törvényeket, nem őrülten vallásosak vagy összeesküvés-elmélet hívők, értelmes keretek között vannak a politikai nézeteik stb.
Az USÁ-ban, csak Kalifornia, New York, meg a New England-i államok lakói ilyenek, a többiek pl. az USA közepén élők tehát Alabama, Texas, Arkansas stb. meg fegyverpuffogtató fundamentalista keresztények, akik úgy élnek, mintha a Szolgálólány Meséje valóság lenne?
New York nagyon hasonlít felfogásban Európához, az emberek mentalitása, hozzáállása és képzettsége is hasonló. A déliek mások. A varosok ott is városok. Én dolgoztam köztük vidéken, tehát tényleg a tipikus falusiak között és imádtam őket. Tény, hogy elég egyszerű és tanulatlan emberek, de olyan kedves, vidám, vendégszerető népet kevés helyen találsz. Fantasztikus, összetartó közösségeket építenek, mindig van farmers market, country koncert, templom után közös program, leadják a ruhákat a szegényeknel a környéken, stb. Egyszerűen jó köztük lenni és ha beszélsz velük, akkor megérted, hogy miért republikánusok. Nem érdekli őket sem a mexikói bevánorló, vagy hogy ki fekete, egyszerűen büszkék arra, hogy magukról gondoskodnak. Volt önkéntes tűzoltóság, önkéntes elsősegélynyújtó csapat, akik a mentők helyett voltak, minden működött. Megszervezték az életület és köszönik szépen, de az állam ne menjen oda, ők nem akarnak erre adót fizetni és nem akarják feladni az ekköré épült közösségeket. Amíg ezt nem érted róluk, addig nem tudsz alternetívát kínálni nekik.
Persze vannak elvakult Trump hívők is, akiknek nagyon bejön, hogy falat építünk, de azok kiestek már ezekből a közösségekből, esetleg nem ilyen helyen élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!