Örültök, hogy Biden nyert? Vagy inkább csalódtatok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 7. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Örülök neki, mert bírom
Örülök neki, mert utálom Trumpot
Nem örülök neki, mert utálom
Nem örülök neki, mert Trumpot szeretném
Mindegy, mert mindkettő tök hülye
Mindegy, mert mindkettőt bírom
Nem érdekel
79 szavazat
1/11 anonim válasza:
Örülök! 1-2 év múlva úgyis váltja Harris, de lehet már előbb..
2/11 anonim válasza:
Trumpnak szurkoltam egész végig, de ez a levélszavazást tuti hogy elcsalták....
3/11 anonim válasza:
#2 Hivatalos, hogy nem történt csalás! Trumpnak semmi bizonyítéka, csak őrjöng!
4/11 anonim válasza:
Örülök neki. Amúgy pártatlan vagyok nem lenne gond egy Republikánus elnökkel sem ha normális lenne. De Trump vállalhatatlan volt.
5/11 anonim válasza:
Hiányozni fognak Trimp baromságai :D
6/11 anonim válasza:
A Nyugat egyik nagy bástyája végleg elveszett. Immár semmi nem fogja útján állni a szélbalos csoportok őrjöngésének, a demokrata párt ezeket megtűri.
7/11 anonim válasza:
Annyiban örülök, hogy kevesebb lesz a törés zúzás a városokban. Abból a szempontból viszont nagyon nem, hogy azért fognak abba maradni mert Biden majd magáévá teszi azoknak az anarchistáknak a követeléseit. Az semmiképpen sem lesz jó.
8/11 anonim válasza:
Számomra nem oszt vagy szoroz sokat.
9/11 anonim válasza:
Orulok, es remelem folyamatosan kritizalja makd viktoriat, es az agyara megy majd. Az eu nak is lepnie kellene mar valamit, szoval ha ket oldalrol "tamadjak", hatha lesz valtozas
6. Mert a szeljobbos az jobb?
10/11 anonim válasza:
#9 Hiába várjátok az egész bagázsotok itt összegyűlve már nem is tudom hányan, nagy valószínűséggel leszarja Magyarországot. Ismét csalódnotok kell, nem fog sikerülni új külföldi megváltót találni :D Talán Ukrajnába kellene menned, ott erre nagyobb az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!