A fehér embernek befellegzett az U.S.Á-ban?
Figyelt kérdés
Pedig amerikába akartam volna költözni európa eliszlámosodása után. Én nem kérek a szunniták és siíták háborújából. Most gondolom a demokraták szabad utat engednek a BLM mozgalmistáknak2020. nov. 6. 19:22
31/49 anonim válasza:
mily érdekes, hogy a nagy londoni BLM aktivistát feketék lőtték szét ilyenkor nem számítanak a fekete életek?
32/49 anonim válasza:
De ha fehér lőtte volna le akkor a csapból is ez folyna. És ez itt nálunk Angliában már nem csupán "szélsőjobbos picsogás" ahogy egyesek mondják hanem a centristák is látják mi megy. A média faji villongásokba fogja taszítani a nyugatot a kattintásokért cserébe.
33/49 anonim válasza:
nem hinném h a centristák is látják
34/49 anonim válasza:
"Éveken át próbáltam kongatni a vészharangot azzal kapcsolatban hogy hova fog vezetni az identitáspolitika. Már akkor mondtam hogy amint a heteró fehér férfi démonizálása befejeződik az ázsiaiak és a zsidók lesznek a következők.
Meddig fogunk még úgy tenni mintha nem oda tartana az egész ahova mind tudjuk hogy tart?"
Konstantin Kisin, humorista, politikai podcaster, "centrista Chad"
36/49 anonim válasza:
38/49 anonim válasza:
Akkor talán Ausztráliát tudom ajánlani.
39/49 anonim válasza:
Ha költöznél, akkor olyan helyre ahol 5%-nál kevesebb néger van, különben a BLM felgyújtja az utcádat.
40/49 anonim válasza:
Kérdező, pszichiátriai kezelésre gondoltál már? Nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!