A fehér embernek befellegzett az U.S.Á-ban?
Figyelt kérdés
Pedig amerikába akartam volna költözni európa eliszlámosodása után. Én nem kérek a szunniták és siíták háborújából. Most gondolom a demokraták szabad utat engednek a BLM mozgalmistáknak2020. nov. 6. 19:22
21/49 anonim válasza:
"A fehér embernek befellegzett az U.S.Á-ban?" - őszintén remélem...
22/49 anonim válasza:
Hogy leszóltak itt egyesek kérdező, aztán még kiderül neked lesz igazad:
És ez egy nagyváros polgármestere kérem szépen.
23/49 anonim válasza:
Már a kaukázusi rassz? Mert legutóbb, amikor néztem, még így hívták. A történelem során mindig keveredtek a különböző népcsoportok, ha most is ez történik, az a dolgok legkevésbé váratlan kimenetele. A #22 példája egy agybaj, ezen is látszik, hogy az emberek bőrszíntől függetlenül megkattannak néha.
24/49 anonim válasza:
A megkattanás lehet, hogy bőrszíntől független, de az tény, hogy a négerek ezerszer rasszistábbak, mint a fehérek. Elég megnézni, hány néger támogatja a BLM-et, és hány fehér a Ku-Klux Klánt.
25/49 anonim válasza:
De tegnap ezt a polgármestert le is mondtatták!
26/49 anonim válasza:
Csak le akarják mondatni egyesek.
27/49 anonim válasza:
#27 Te fehér vagy? Ha igen, miért gyűlölöd a saját fajodat?
28/49 anonim válasza:
#28.
Hülyeség a #27. válasz, de nem írta, hogy gyűlöli a fehéreket.
A faja pedig még mindig a “homo aspiráns sapiens” és a feketéknek is az, egy fajba tartozunk.
29/49 anonim válasza:
#27, igen, az vagyok... és nyilván azért, mert gyűlöletes dolgokat művelt/művel... egyébként az én fajom a homo sapiens - függetlenül attól, hogy melyik rasszba tartozik...:)
30/49 anonim válasza:
#27, #30 Az NBA-ben viszont a néger játékosok sokkal eredményesebbek, mint a fehérek. A te logikádat követve ez is rasszizmus. Javaslom, hogy minden fehér játékos által dobott kosár érjen 5 pontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!