Tulajdonképpen Biden már megnyerte a választást? 264-en áll, Trump meg 214-en.
Nem is meg igen is.
Kisebb csoda kell Trumpnak, remélhetőleg isten viszont nem űz olyan csodákat, amikkel az embereknek árt. Így reméljük a bohóc kikap, és beváltja ígéretet... Húzzon mondjuk a holdra.
Azt a 3-at biztosan, plusz meg Alaszkát is. Ezekben nagy az előnye és 96-os feldolgozottság közelében vannak.
Nevada dönt, amit előzetesen republikánusnak mondtak. Arizona Bidené.
Egyébként hivatalosan 253-213.
Bár Arizona, ahol sok a bevándorló, spanyol ajkú, meglepően jó eredményt ért el Trump.
Számomra Michigan a meglepetés, hogy ott fordítani tudott Biden. Szerintem ott dőlt el.
Georgiában kb. 84 000 levélszavaz van még hátra - 20 000 a különbség Trump javára. Ha 62 000 ember Bidenre szavazott, akkor Georgia-t Biden viszi.
Észak Carolinában még 212 000 levélszavazat van, 70 ezer a különbség Trump javára.
Eddig a levélszavazók 80%-ban Bidenre szavaztak, de volt, ahol egy időszakban minden leadott levélszavazat Bidenre ment. Azért van ilyen nagy különbség mert Trump nem értett egyet a levélben szavazással, és a vírust sem veszi komolyan, tehát a szavazói kerülték a levélben szavazást/nem annyira féltek a vírustól/többen szavaztak rá, akik szintén nem gondolják nagy fenyegetésnek a vírust.
Nem annyira egyértelmű, hogy ki mit visz, nagyon szoros lesz, mindenképp jó lesz újraszámolni a szavazatokat.
Már csak Nevadán múlik.
Anélkül 264-268 az állás Trump javára.
Nevada 6 elektort ad.
270 kell a győzelemhez.
0.6% a különbség Nevadában.
Húzzzák az idegeinket:D
Szerintem Biden viszi.
Utolsó, szerintem ez jól összefoglalja, hogy miért nem csak nevadán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!