Az Origo mi alapján adja oda Trumpnak a győzelmet 205-136-os Biden vezetésnél?
A fogadóirodák már Trump győzelmét valószinűsitik:
#18 "Azert sokan lattak ezt elore"
Ebben nem is kételkedem! Azért emeltem kalapot nekik, mert én ilyen mértékű Biden fölényre a levélszavazatokban nem számítottam.
Mellesleg az angol nyelvű link, amit bevágtál, az utólagos értékelés... :)))
Én sejtettem már előre hogy a levélszavazatok Bidennek kedveznek majd, meg is mondom miért:
Ugye Trump folyamatosan azt hirdette hogy a COVID nem valós meg semmiség, a követői is sokszor tüntettek a korlátozások, maszkviselés stb. ellen. Nyilvánvaló volt hogy sokukat nem érdekli a járvány, amire Trump még rátett két lapáttal, így sokan élőben mentek el szavazni.
Ellenben a demokrata oldal, aki ugye a liberálisabb, sokkal komolyabban vette a járványt, és ennek megfelelően többen voltak úgy vele közülük, hogy ha van lehetőség levélben szavazni, inkább megteszik azt az otthon melegéből, hiszen az "élő" szavazásnál sok ember van egy helyen, hiába a szigorú intézkedések, jó esély lehet elkapni a vírust.
Ennek megfelelően várható volt (szerintem) hogy a levélszavazatok bőven Bidennek kedveznek majd, és mivel ezek érkeztek be később, engem nem lep meg a fordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!