Van-e reális esélye annak, hogy Joe Biden megnyerje a elnökválasztás?
Nagyon szeretem őt és számomra ő az eddigi legszimpatikusabb politikus. Nagyon a szívemhez nőtt. Az utóbbi időben azonban hallottam olyan híreket, hogy Donald Trump jelentősen ledolgozta a korábbi hátrányát az elnökválasztás hajrájában és hogy most már nagyon szoros a pillanatnyi állás. Újabban azt is hallottam, hogy mivel Donald Trump ugyanúgy hátrányban volt 2016-ban és mégis nyert, most is megvan minden esélye az újabb győzelemhez!
Szeretném megkérdezni, van-e még reális esélye nyerni Joe Bidennek, vagy az utolsó pillanatokban elfogy az előnye még jobban és veszíteni fog?
Arra, hogy 224+ Winconsin 10 (már biztos) + Michigan 16 (ez is)+ Arizona 11 (gyakorlatilag ez is) + Nevada 6 (nagyon valószínű), ez 267, plusz Maine, ahol nem tudtam, hogy elektori megosztás van, így 4 helyett csak 3 (ezt már be is vésték), összesen 270:268 ellen.
OVi haverja megy a levesbe, yeah!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!