Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van-e reális esélye annak,...

Van-e reális esélye annak, hogy Joe Biden megnyerje a elnökválasztás?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt és számomra ő az eddigi legszimpatikusabb politikus. Nagyon a szívemhez nőtt. Az utóbbi időben azonban hallottam olyan híreket, hogy Donald Trump jelentősen ledolgozta a korábbi hátrányát az elnökválasztás hajrájában és hogy most már nagyon szoros a pillanatnyi állás. Újabban azt is hallottam, hogy mivel Donald Trump ugyanúgy hátrányban volt 2016-ban és mégis nyert, most is megvan minden esélye az újabb győzelemhez!

Szeretném megkérdezni, van-e még reális esélye nyerni Joe Bidennek, vagy az utolsó pillanatokban elfogy az előnye még jobban és veszíteni fog?

2020. nov. 1. 18:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
87%
Két nap múlva elég szoros lesz, aztán mire beérnek a levélszavazatok sima Biden-győzelem lesz 300 elektor környéki eredménnyel. Biden is egy nímand, de Trumpot jelenleg egy sárgára festett cirkuszi trapéz is verné, szóval majdnem mindegy.
2020. nov. 1. 20:42
 12/38 anonim ***** válasza:
24%
Hallottam olyan híreket, hogy Biden csak 2 évre vállaná, de 4 évvel később tuti, hogy nem indulna újra. Ő is pontosan tudja, hogy már túl öreg egy ekkora feladathoz, márpedig most stabilitásra és kiszámíthatóságra van szükség, nem egy demenciás vénemberre.
2020. nov. 1. 21:18
 13/38 anonim ***** válasza:
44%
Van sajnos.
2020. nov. 1. 21:21
 14/38 anonim ***** válasza:
87%

"márpedig most stabilitásra és kiszámíthatóságra van szükség"

Hiába van most jó egészségben Trump, egy trombózis, egy koronavírus, egy szívroham őt is bármikor elviheti.

2020. nov. 1. 21:22
 15/38 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó: egy koronavirus bármikor elviheti,...

Ugye az megvan hogy nemrég tesztpozitiv volt és pár nap múlva vígan jött ki a kórházból ahova csak azért szállították mert ő az elnök és ezért jobban figyelnek rá.

2020. nov. 1. 21:25
 16/38 anonim ***** válasza:
49%

"Ugye az megvan hogy nemrég tesztpozitiv volt és pár nap múlva vígan jött ki a kórházból ahova csak azért szállították mert ő az elnök és ezért jobban figyelnek rá."

Igen megvan. És az neked megvan, hogy az immunitás csak ideig-óráig tart utána és újra el lehet kapni nem garantálva, hogy esetleg azt is olyan könnyen átvészeli? Amíg nincs oltás, addig mindig ki lesz téve ennek a veszélynek és ha nem is hal bele, szövődményei és egyéb káros következményei még lehetnek.

2020. nov. 1. 21:30
 17/38 anonim ***** válasza:
32%
Ne adja az Ég hogy a PSZICHOPATA Biden nyerjen.
2020. nov. 1. 21:56
 18/38 anonim ***** válasza:
67%
Biden fog győzni, szerintem nagy fölénnyel. A demokrata szavazók annyira be vannak szarva, hogy megismétlődik a 4 évvel ezelőtti történet, hogy az is elmegy szavazni, aki amúgy sose.
2020. nov. 1. 23:13
 19/38 anonim ***** válasza:
45%

"amíg nincs oltás...."

Tovább nem is olvastam mert már látom hogy te is olyan vagy hogy "csAkAzOlTáSvEThEtVéGeT a járványnak.

Hagyjuk már.

2020. nov. 2. 06:45
 20/38 anonim ***** válasza:
28%

"Tovább nem is olvastam mert már látom hogy te is olyan vagy hogy "csAkAzOlTáSvEThEtVéGeT a járványnak.

Hagyjuk már."

Akkor úgy mondom, hogy oltás, vagy hatékony tünetkezelés, ami megelőzi a szövődmények kialakulását. De akkor fordíts hátat a valóságnak és halj meg bután, mit bánom én, csak próbáltalak edukálni.

2020. nov. 2. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!