Van-e reális esélye annak, hogy Joe Biden megnyerje a elnökválasztás?
Nagyon szeretem őt és számomra ő az eddigi legszimpatikusabb politikus. Nagyon a szívemhez nőtt. Az utóbbi időben azonban hallottam olyan híreket, hogy Donald Trump jelentősen ledolgozta a korábbi hátrányát az elnökválasztás hajrájában és hogy most már nagyon szoros a pillanatnyi állás. Újabban azt is hallottam, hogy mivel Donald Trump ugyanúgy hátrányban volt 2016-ban és mégis nyert, most is megvan minden esélye az újabb győzelemhez!
Szeretném megkérdezni, van-e még reális esélye nyerni Joe Bidennek, vagy az utolsó pillanatokban elfogy az előnye még jobban és veszíteni fog?
"márpedig most stabilitásra és kiszámíthatóságra van szükség"
Hiába van most jó egészségben Trump, egy trombózis, egy koronavírus, egy szívroham őt is bármikor elviheti.
Utolsó: egy koronavirus bármikor elviheti,...
Ugye az megvan hogy nemrég tesztpozitiv volt és pár nap múlva vígan jött ki a kórházból ahova csak azért szállították mert ő az elnök és ezért jobban figyelnek rá.
"Ugye az megvan hogy nemrég tesztpozitiv volt és pár nap múlva vígan jött ki a kórházból ahova csak azért szállították mert ő az elnök és ezért jobban figyelnek rá."
Igen megvan. És az neked megvan, hogy az immunitás csak ideig-óráig tart utána és újra el lehet kapni nem garantálva, hogy esetleg azt is olyan könnyen átvészeli? Amíg nincs oltás, addig mindig ki lesz téve ennek a veszélynek és ha nem is hal bele, szövődményei és egyéb káros következményei még lehetnek.
"amíg nincs oltás...."
Tovább nem is olvastam mert már látom hogy te is olyan vagy hogy "csAkAzOlTáSvEThEtVéGeT a járványnak.
Hagyjuk már.
"Tovább nem is olvastam mert már látom hogy te is olyan vagy hogy "csAkAzOlTáSvEThEtVéGeT a járványnak.
Hagyjuk már."
Akkor úgy mondom, hogy oltás, vagy hatékony tünetkezelés, ami megelőzi a szövődmények kialakulását. De akkor fordíts hátat a valóságnak és halj meg bután, mit bánom én, csak próbáltalak edukálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!