Kire nagyobb szégyen szavazni, Bidenre vagy Trumpra?
Biden: teljesen demens, szánalmas szellemi állapot, normális ember nem akarja, hogy ilyen csőd állapotban uralja valaki a szeretett országát, egy világhatalmat
Trump: erkölcstelen, tiszteletlen hímsovén bohóc, teljesen lejáratja magát aki egy ilyen karakterben látja egy nemzet vezetőjét
Biden nem teljesen demens, de kevésbé tartja magát mint Trump az tény.
Mindenesetre olyanra nem szavaznék aki annyira felsőbbrendűnek gondolja magát, hogy a mindent mindenkinél jobban tud, és amit kijelent az úgy van. pl nincs klímaváltozás meg hasonlók.
#2. 1. "Several recordings from multiple media outlets show a clearer view of the moment where Biden adjusts his suit jacket, revealing a crease on his shirt, not a wire."
2. "In fact, Biden was wearing his late son Beau’s rosary beads on his wrist."
"Biden be van drótozva és a válaszokat csak "tolmácsolja"!"
Nem tudtam, hogy Bidennek a csuklóján és a mellén vannak a fülei, hogy onnan tudja mit tolmácsoljon. Mikrofonnak is hülye helyek és kialakítások, mamár a mobiltelefonoknak is van elég érzékeny mikrofonja ahhoz, hogy mellényzsebből le lehessen hallgatni egy embert 5 méteren belül. Tudom, mert még szórakoztam ezzel tavaly kíváncsiságképpen.
"Biden be van drótozva és a válaszokat csak "tolmácsolja"!"
Azért eléggé gáz, hogy egy gyűrődést drótnak néznek, de legyen csak egy újabb összeesküvés.
A másik meg mikrofon egy olyan műsornál, ami élőbe megy és csak az USA-ban 73 millió ember nézte? Minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!