A balliberálisok ilyen világot álmodtak meg Európában, amelyben a keresztény embereknek rettegniük kell, amelyben mindennaposak a lefejezések, késelések?
Figyelt kérdés
2020. okt. 29. 14:28
2/22 anonim válasza:
A keresztény embereknek szerintem az Istenükön kéne számonkérni a világ állapotát, nem a balliberálisokon.
3/22 A kérdező kommentje:
2
Tehát a balliberálisok nem vállalnak felelősséget?
2020. okt. 29. 14:31
4/22 anonim válasza:
Tehát Isten nem vállal felelősséget?
5/22 A kérdező kommentje:
4
Ki beszélt Istenről?
2020. okt. 29. 14:32
6/22 anonim válasza:
Amúgy a sokat szidott migránsparadicsom Egyesült Királyságok miniszterelnöke
és pártja konzervatív jobbközép.
7/22 A kérdező kommentje:
6
Igen, ők hozták össze a Brexitet, mert látták hová vezet ez az esztelen betelepítés. Rossz példa...
2020. okt. 29. 14:36
8/22 anonim válasza:
Csak azt mondom, hogy egy kereszténynek előbb el kéne gondolkodnia azon, hogy van-e értelme imádkozni, ha cserébe ez történik az illetővel. Elég álságos, hogy balliberális embereket bélyegeznek meg úgy, hogy közben egy velejétől gonosz lényt ajnároznak.
9/22 anonim válasza:
Németország Angela Merkel Kereszténydemokrata Unió
Ausztria Sebastian Kurz ÖVP kereszténydemokrata, konzervatív párt.
Hoppá, hiba van a mátrixban. :D
10/22 anonim válasza:
Én nem vagyok keresztény, akkor nekem nem kell rettegnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!