Franciaországban megöltek egy fehér tanárt gyűlöletből. Miért nincsenek tüntetések, és megalakuló mozgalmak? Hol maradnak a betiltandó filmek, könyvek?
Az is kérdéses,hogy hogyan került csecsen Franciaországba menekültstátusszal.
Oroszország olyan, amilyen, de semmi sem indokolja,hogy menekült státuszt osztogassanak orosz állampolgároknak.
Ebből is a tanulság,hogy nem a szivárványosokra kell bízni a bevándorlási hivatalt.
Voltak es vannak tüntetések. Saját szlogenje is van ezeknek a tüntetéseinek.
"Je suis enseignant"
Én arra értem, hogy miért nem olyan globális horderejű, mint a BLM mozgalom? Oké, most felháborodtak a franciák, de ennek így kéne lennie mindenhol ahol fehérek élnek.
A gyengébbek kedvéért:
-Könyvek, filmek stb. betiltása, cenzúrázása
-Színes bőrű celebek letérdelése
-Évszázados muszlim bűnök felemlegetése
-Állami pénzügyi támogatás drasztikus leredukálása
Nem is íróluk írtam mint elkövetők. Honnan szedted ezt?
Az elkövető már Franciaországban született, szóval a szülei biztos, hogy a csecsen-orosz háború elől menekültek.
Én azt nem értem, hogy Oroszország miért hagyja, hogy Kadirov a saját embereit elküldi az európai országokba szó szerint likvidálni azokat a csecseneket, akik a rezsim elől menekültek el. Mert ez Oroszországra is masszívan kihat, ami a diplomáciai kapcsolatokat illeti.
Mellesleg amikor a papot fejezték le, a közösségbeli muzulmánok is tüntettek ez ellen. Szóval nem kell hülyeséget állítani, és bármennyire is hihetetlen: a csecsenek is fehérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!