Milyen előnyökkel jár harmadik világbeli bevándorlók befogadása?
Idézd hol írtam én ezt? A fideszes propaganda médiáról írtam. Minden országban vannak szélsőségesek, rasszisták, fajgyűlölők, hitlert éltetők, orbánt dícsérők, kommunizmust, szocializmust, kapitalizmust dicsőítők, marxot imádók, sorosozók, stb. soroljam? 1db ujságírónő véleménye, levele a 65millió francia lakosból, a töbszáz nyugat-eu-i lakosból miért is annyira hiteles? Ha én vagy egy magyar ujságíró leírja, hogy Mo-n mennyire gyönyörű az élet és mindenki boldog és ezt elküldi egy francia lapnak, akkor az ténnyé válik?
Én a 38-as válaszban írt "valóságra" írtam, hogy egyeseknek az a valóság, amit ők annak akarnak hinni. Ha egy másik újságíró azt írta volna, hogy a migránsok milyen hasznos részei a társadalomnak, akkor gondolom az nem lenne a valóság, az egy sorobérenc, libsi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!