Milyen előnyökkel jár harmadik világbeli bevándorlók befogadása?
Próbálok tömören fogalmazni, és lehetőleg ne keverj össze más válaszadókkal, két mélyen toleráns hangnem között.
Én írtam azt, hogy a beözönlők félig analfabéta bunkók, és egy német szakértő írta azt (akinek a nevét is leírtam), hogy a 20% felé közelít a FULL analfabéta bunkók aránya közöttük.
Nem néhány migránsal van tapasztalatom, és mint írtam, szakmunkákat is olvastam erről már akkor, amikor még a D-209-es készült átvenni a hivatalát. Ezt miért nem jegyezted meg? Vagy szelektálod erősen ami neked kényelmetlen? Gyászos vagy.
Nem én vagyok az egyetlen aki látott migránsokat közelről, sokan vagyunk. Te pedig mindenkit leszólsz mert a tapasztalataink nem támasszák alá a te kis érzékenyítő maszlagodat. Gusztustalan hozzáállásod van másokhoz.
Tudom, hogy nem csak a romák bűnöznek, de ha az arányokat boncolgatjuk, abból te kerülsz ki megint rosszul. Ez annyira tipikus, már-már komikus. És ebbe minden elérzékenyülő belefut két migránsrajongás között.
Értelmes válaszokat kaptál, csak mivel a valóság téged vert nyakon, ezért nekiálltál dedós módjára jelentéktelenné tenni mások tapasztalatait. Ez a "vita" (szándékos az idézőjel, mert a görög filozófusok fetrengve röhögnének rajtad) minden hozzád hasonló esetében ugyan ezen menetrend szerint zajlik. Most két eset következik:
-Eltűnsz
-Marhaságokat írsz továbbra is (személyeskedéssel keverve, mert nektek ez a haladó jövő), amik nem felelnek meg a valóságnak. Nem kérek belőletek.
Így megtaláljátok: "Yann Vallerie francia újságíró nyílt levele „Visegrád Európája” vezetőihez és népeihez"
#35 Mesélj, működik a nyugati integráció?
Persze, neked az a valóság. Aki meg nem csak a propagandamédiát olvassa, hanem látja, tapasztalja is milyen az élet Mo-tól nyugatra, annak az a valóság.
Nincs ezzel semmi gond: aki retteg a bevándorlóktól, és bármit hajlandó feladni, hogy ide ne jöjjenek, meg van elégedve azzal, hogy az EU-ban Mo.-n a legalacsonyabbak a fizetések, legnagyobb a szegénység, hogy kilométeres sorok állnak ételosztásnál (már amikor nem tiltja be az ételosztást az emberbarát Fidesz), hogy egyre többen mennek külföldre dolgozni, sőt már középiskola után külföldön tervez továbbtanulni a gimnazisták majdnem fele és ezek jó része már nem jön vissza, hogy a befizetett adó jó része Mészáros és a többi orbán-haver zsebébe kerül (tudom-tudom, nem így van, hiszen Polt Péter nem talált erre semmi bizonyítékot), akkor élvezze ezt. Egy gond van, hogy azok, akik elhiszik, amit a propaganda nyom, mert nincs pénzük kitenni a lábulat az országból elutazni, azok gondolkodás nélkül bevesznek bármit, amit a fidesz mond és az országnak azt a részét is magukkal rántják a ..."jólétbe", akiknek ez nem kell.
#39 Értem. Szóval szerinted egy FRANCIA újságírónő nyílt levele a közép-európai országok lakóihoz, az fideszes propaganda. Aha.
Mégis mekkora fokú hülyeség az aminél már te magad is felröhögsz amikor leírod? Ennél már igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!