Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A közel-keleti béketerv...

Lefted kérdése:

A közel-keleti béketerv kidolgozásába a palesztínokat is bevonták,vagy csak a zsidók egymás között eldöntötték,hogy izraelnek mi a legjobb?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 08:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Gagyi térképed szerinted azt mutatja h bakfis utca 4.nél lévő telek zsidó vagy nem zsidó tulajdonosé? Hát hogyne.."

Igen, ezt mutatja a térkép. Szerinted a 20. század eleji 10%-os zsidó kisebbségből hogy jutott odáig a dolog hogy ma már a terület nagyrészt a zsidóké? A palesztinok önként a zsidókra hagyták mindenüket és menekülttáborokba költöztek igaz?

"Föld azé akik lakják, én házamban nem élnek többségbe cigányok minek adnám át? Fuck logic..."

Semmi gond, akkor a környező országokból ideköltöztetünk néhány millió cigányt. Akkor már átadod nekik a házad? Palesztinában sem éltek többségben a zsidók. Ahogy írtam még a 20. század elején is csak 10% volt az arányuk. Ezt követően kezdtek beszivárogni a zsidók és lettek többen.

"majd amit te látsz az utolsó kis térképeden 2000-ben (20 éve nem sikerült frissiteni?) állapot 1993 az oszlói megállapodás során jött létre mikor Izrael vissza adta a palesztinok hatóságnak a települések felett az irányítást, előtte még azok a kis zöld területek se voltak."

Te is cionista lehetsz aki azt hazudja magáról hogy objektív hozzászóló, mert cionisták hazudoznak ilyen nagyokat és ilyen sokat. Izrael szinte semmit nem adott vissza a palesztin hatóságnak Ciszjordániában. Annak ellenére hogy a népesség 85%-a palesztin, a terület nagyrészt Izraeli ellenőrzés alatt áll.

[link]

"Ez a ház téma sose állta meg a helyét."

Izrael hazugságai azok amik sosem állták meg a helyüket csak hát ugye az USA ott van mögöttük, ez minden erejük.

2020. szept. 15. 22:54
 32/35 anonim ***** válasza:

"Te is cionista lehetsz aki azt hazudja magáról hogy objektív hozzászóló, mert cionisták hazudoznak ilyen nagyokat és ilyen sokat. Izrael szinte semmit nem adott vissza a palesztin hatóságnak Ciszjordániában. Annak ellenére hogy a népesség 85%-a palesztin, a terület nagyrészt Izraeli ellenőrzés alatt áll."

Ha vmihez kretén vagy akkro ne okoskodj már... 93as Oszlói megállapodásban jött létre az Area A a térképeden zöld és azt jelenti h teljes polgári és biztonsági írányítás a palesztinok kezében van, a világos piros az Area B ami polgári irányítás a palesztinoké viszont a biztonsági irányítás közös a palesztin hatóság és Izrael között. Korábban ezek se léteztek, tehát ha full idióta vagy egy témába ne mond azt h hazudok. Próbáltam korrekt kommentet írni leírtam korábban mind2 oldal hibáit, de te ezt nem bírod felfogni.

A lényeg h palesztin állam már nem lesz soha. Arab monarchiák szépen kezdenek beállni Izrael mellé, palesztinok támogatottságának annyi. Így jártak én nem sajnálom őket, nem kellett volna annyit intifádázni...

2020. szept. 16. 09:20
 33/35 anonim ***** válasza:

"Ha vmihez kretén vagy akkro ne okoskodj már... 93as Oszlói megállapodásban jött létre az Area A a térképeden zöld és azt jelenti h teljes polgári és biztonsági írányítás a palesztinok kezében van, a világos piros az Area B ami polgári irányítás a palesztinoké viszont a biztonsági irányítás közös a palesztin hatóság és Izrael között. Korábban ezek se léteztek, tehát ha full idióta vagy egy témába ne mond azt h hazudok. Próbáltam korrekt kommentet írni leírtam korábban mind2 oldal hibáit, de te ezt nem bírod felfogni."

Nézz már a térképre te retardált. Alig van zöld színnel jelölt terület, ahol a teljes polgári és biztonsági írányítás a palesztinok kezében van, pedig egész Ciszjordániában a népesség 85%-a palesztin. Nagyrészt piros, ahol Izraeli irányítás van. Szerinted örüljenek ennek a palesztinok? Hogy full palesztinok lakta területen is Izrael irányít? A zsidó telepek pedig folyamatosan épülnek? Te ennyire hülye vagy?

"A lényeg h palesztin állam már nem lesz soha. Arab monarchiák szépen kezdenek beállni Izrael mellé, palesztinok támogatottságának annyi. Így jártak én nem sajnálom őket, nem kellett volna annyit intifádázni..."

Ha nem sajnálod őket csak azt bizonyítja hogy egy cionista náci vagy. Arra azért ne vegyél mérget hogy nem lesz palesztin állam. Az USA most Izraelt támogatja de ez nem lesz mindig így. Ha megnézed a történelmet a keresztények gyakran verték le a port a zsidókon. Előbb utóbb megint úgy döntenek majd hogy a zsidók felelősek minden rosszért, és akkor egyből lesz majd palesztin állam is.

2020. szept. 16. 09:30
 34/35 anonim ***** válasza:

"Nézz már a térképre te retardált. Alig van zöld színnel jelölt terület, ahol a teljes polgári és biztonsági írányítás a palesztinok kezében van, pedig egész Ciszjordániában a népesség 85%-a palesztin. Nagyrészt piros, ahol Izraeli irányítás van. Szerinted örüljenek ennek a palesztinok? Hogy full palesztinok lakta területen is Izrael irányít? A zsidó telepek pedig folyamatosan épülnek? Te ennyire hülye vagy?"

Azt se tudod már korábbna mit írtál azért hazudoztál le mert azt mondtam h az izraeliek visszaadtak területet, pedig az a kevés zöld és világos piros terület se volt 93 előtt. Tehát Igazam volt. Igen, látom mekkora terület és ez lefedei az összes palesztin települést, az area C vagy sivatag vagy izraeli telep.

"Ha nem sajnálod őket csak azt bizonyítja hogy egy cionista náci vagy. Arra azért ne vegyél mérget hogy nem lesz palesztin állam. Az USA most Izraelt támogatja de ez nem lesz mindig így. Ha megnézed a történelmet a keresztények gyakran verték le a port a zsidókon. Előbb utóbb megint úgy döntenek majd hogy a zsidók felelősek minden rosszért, és akkor egyből lesz majd palesztin állam is."

Álmodik a nyomor :D

2020. szept. 16. 09:35
 35/35 anonim ***** válasza:

Ennek a gondolkodni keptelen palesztin fannak az Al Dzsazira zsido ujevre szolo beke-udvozlete a legjobb valasz:

[link]

2020. szept. 16. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!