A közel-keleti béketerv kidolgozásába a palesztínokat is bevonták,vagy csak a zsidók egymás között eldöntötték,hogy izraelnek mi a legjobb?
10
Kb 150 éve kezdtek visszavándorolni. Muszlim akkoriban mégannyi sem volt ott. Tele volt mocsarakkal ahol maláriás szúnyogok rajzottak. Onnantól kezdteőket érdekelni a dolog hogy a britek meg a franciák lemondtak Izrael javára a területlől. Gyorsan kitalálták a palesztin nemzetet és a környező muszlim államok a szovjetek támogatásával képzett terroristák tömegeit kltelepítettek Izraelbe meg a környező területekre ők lettek az "őshonos" palesztin parasztok. A palesztint mint nemzetet senki nem ismerte el a 70-es évekig mert egy rossz vicc volt csak amikor az olajbalhék voltak az arab sejkeknek be kelkett nyalni és ez is a deal része volt. De ha az nem lett volna ma sem lenne több egy terrorszervezetnél az egész. Amúgy ha olyan csúnya gonosz Izrael a palesztinok 90%a miért Izraelben dolgozik? Miért izraeli segélyen élősködnek?
#10-nek
A XVII szazadtol az Oszman Birodalomban (is) jegyeztek a teruletek tulajdonjogat, es a telek meghatarozasa meg a nev mellett a tulajdonos vallasat is. A telekkonyvek tanusaga szerint Jeruzsalemben a zsido volt a legnagyobb vallasi kozosseg a muzulmanok es a keresztenyek elott.
Ezeknek a telekkonyveknek a masolatait az 1980- as evekben (amikor meg joban voltak) Torokorszag at is adta Izraelnek, ugy hogy barki szamara barmikor megtekinthetoek.
14
Ez szimplán nem igaz. Nem volt ilyen jellegű statisztika abban az időkben. De a 20. század elején több volt a zsidó keresztény és örmény mint muszlim.
"Az Első Világháborút követően kezdtek beszivárogni a zsidók, majd tömegesen jöttek." jöttek!!!!!
Aha, mostmár értem az álláspontodat. Ahhoz képest egész jól beszélsz magyarul.
16
Jah csak nem kell a kitalált történelemre hivatkozva dzsihádot hirdetni. Az a palesz aki hajladó kulturált élőlényként viselkedni az megkapja ugyazt a bánásmódot, lehetőséget mint egy zsidó. Tiszteletben van tartva a vallásuk, a nyelvük, a szokásaik. Mindenkinek ott a lehetőség, hogy válasszon. Aki meg így azt választja hogy terrorista lesz és a gázai övezetben meg a west bsnkben balhézik robbantgastb az megérdemli amit kap.
"Aha, mostmár értem az álláspontodat. Ahhoz képest egész jól beszélsz magyarul."
Én magyar vagyok ami rólad nem mondható el.
"Az a palesz aki hajladó kulturált élőlényként viselkedni az megkapja ugyazt a bánásmódot,"
Ezt úgy érted az palesztin aki hajlandó lemondani a földjéről és átadni a zsidóknak, az a te szemedben kultúrált. Aki viszont nem adja át, azt agyon lövitek terrorizmusra hivatkozva. Mindezt nagyüzemben. Ezért mondom hogy a cionista zsidók ugyanazt teszik a plaesztinokkal mint amit a nácik tettek a zsidókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!