Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael miért nem annektál...

Izrael miért nem annektál újabb területeket?

Figyelt kérdés
Elvileg idén nyáron szerette volna meglépni az izraeli miniszterelnök és kormánya, amíg még az Izrael iránt elkötelezett Trump vezeti Amerikát (Trump kormánya a Golán-fennsík annexióját is támogatja, elismerte), de valamiért elmaradt az annektálás.

2020. aug. 13. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Most épp ékemegállapodást kötött Izrael és az Egyesült Arab Emírségek az Egyesült Államok közvetítésével - [link]

Ez legalább akkora eredmény, ha nem több. Amúgy nincs kizárva, hogy így szép lassan levajazzák a korábban tervezett annektálást. Mármint a fontosabb arab országokkal.

2020. aug. 13. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi ertelme van ugyanazt a kerdest ujra es ujra feltenni ?
2020. aug. 14. 00:06
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, de az biztos, hogy nem azért, mert katonailag ne tehetnék meg, és mert vannak gátlásaik. Én azt sem értem, miért nem telepítik ki az arabokat. Simán megtehetnék, a zsebükben van mindenki, a diaszpórájukból áll az amerikai elit. A terjeszkedés is megy nekik, elűztek már 1-2 millió arabot, ki is irtottak néhány falut.
2020. aug. 14. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3-as az ujjadbol szopod a hulyesegeket. Egyetlen normalis forrast mondj legalabb a propagandad alatamasztasara.
2020. aug. 14. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!