Nyílván ilyen rövid idő alatt a hatása is elég érdekes lehet :D
2020. aug. 14. 03:32
12/24 anonim válasza:
Teszteletlen vakcina az orosz, ők se tudják hogy hatásos vagy hogy biztonságos-e hiába hazudja ezt putyin, honnan tudnák ha nem tesztelték és így tudták ilyen hamar engedélyeztetni.
2020. aug. 14. 13:16
13/24 anonim válasza:
Az utolsó tesztfázis nem zajlott le. Ettől függetlenül simán lehet jó az orosz vakcina, de efelől még meg kellene bizonyosodni teszteléssel.
Az orosz virológia amúgy elég jóhírű tudtommal.
2020. aug. 15. 10:41
14/24 anonim válasza:
Azért én inkább bízom az orosz tudósokban, mint a már fogalommá vált "brit tudósokban" :D
De leginkább egyikben sem. Nagyon rövid idő alatt akarják piacra dobni.
2020. aug. 15. 11:33
15/24 anonim válasza:
Azért még várjuk ki,hogy engedélyezik e
2020. aug. 15. 13:10
16/24 Meton válasza:
Én az oroszokban jobban bízok, mint az amerikaiakban. Szerintem Csernobilban megtanulták, milyen ára lehet a hazugságnak. Akár világméretű katasztrófa is lehetett volna. Amerika viszont pofátlan, bármit megetet a világgal.
Ami a vakcinát illeti, én is hallottam valamiről. 750 ezer forint egy kezelés és nem garantált az eredmény. Szóval az ilyesmit érdemes kétkedéssel fogadni.
2020. aug. 15. 13:10
17/24 anonim válasza:
Oroszokban én is jobban bízok de akkor se adatnám be magamnak azt a teszteletlen vakcinát, lehet hogy hatásos de lehet hogy nem, épp ezért vannak a tesztek hogy ezt tudjuk biztosra, ezt így nem fogják tömegesen beoltani az europai emberekbe.
2020. aug. 15. 13:37
18/24 anonim válasza:
17-essel egyetértek
Manapság többszörös tesztelés van+engedély is kell
Ezek a gyógyszerészek és egyéb szakemberek éveket tanulják kőkeményen a szakmát,nem tudom elképzelni,hogy hatástalan és nem tesztelt injekciókat nyomjanak bárkibe is főleg EU-ban ami a világ egyik elsőszámú tudományos és gazdasági központja
2020. aug. 15. 14:44
19/24 anonim válasza:
Valami attól az ami, hogy megfelelően ellenőrzik, hogy az e ami. Tehát addig nem lehet valamiről azt állítani, hogy vakcina, ameddig megfelelően le nem tesztelték. Például a megoldás egy csavaranya ameddig rá nem jövünk, hogy az emberek többsége milyen csavar, addig nem tudjuk, hogy a kettő kompatibilis e és ha nem kompatibilis az mennyi embert érint valójában. Tehát van valamilyük, ami szerintük vakcina, de ezt nem tudják semmivel sem alátámasztani.
2020. aug. 15. 15:50
20/24 anonim válasza:
Én csak abban bízom, hogy mivel nemzetközi ellenőrzés alatt van, majdcsak rájönnek, ha tényleg gáz van vele. De az is lehet amúgy, hogy tök jó az egész. Az orosz tudósok eléggé oda szokták tenni magukat. Csakhát hiába, mert mindenkinek a nukleáris katasztrófák ugranak be róluk :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!