Olaszok mit csináltak hogy ennyire elterjed náluk a koronavírus?
Tegnap 300 új halott ma 400 új halott...
Lassan utolérik Kínát!
Mert úgy gondolják, hogy:
"úgyse kapom el, úgyhogy én nem maradok otthon"
Aztán elkapja és vakarja a fejét, miért nincs lélegeztetőgép.
Itthon is ugyanez a helyzet:
"Én úgyse kapom el, lemegyek a piacra, meg a tacskóba, meg a patikába"
Aztán majd amikor kórházba kell mennie akkor tiltakozni fog....., hogy inkább itthon halnék meg..blabla nyugdíjjas szövegek, biztos ismeritek...
---------
Olaszországba az is probléma, hogy az egészségügy össze van omolva. Nincs elég orvos, nincs elég lélegeztető gép. Sátrakban kell már az embereket kezelni.
Az éli túl aki az intenzíven van a lélegeztetőgépen. A többinek elég kicsi az esélye!
Ja és ne gondoljátok, hogy csak idősek vannak ott. Szerintem rengeteg fiatal is.., ha nem is halnak bele, de 1 hónapos iszonyatos szenvedés.
De már Kína küld felszerelést, és orvosokat is, szóval a helyzetnek javulnia kell majd, hogyha az emberek nyugdton maradnak.
Végén Kína húz ki mindenkit a szarból...
Szóval, aki azt mondja, hogy jajj majd átmegy rajtam túlélem.
Ez rendben is van de:
Volt már valaha 39-40 fokos lázad?! És nem 1 napig, hanem 2 hétig! És melette a tüdődet is kiköhögöd.
Konkrétan le se sz@rták az óvintézkedéseket.
Először csak pár települést akartak karanténba zárni, erre a sok hülye fellázadt, hogy ők nem betegek, meg nekik ne mondják meg, hogy mikor merre mehetnek. Sokan elindultak Dél-Olaszországba (nyaralás, kiruccanás stb.) aztén vitték is magukkal a vírust, aminek a lappangási ideje 1 hét is lehet, szépen végfertőzve mindenkit.
Emiatt van most már egész Olaszország karanténban. Fele ekkora problémájuk sem lenne, ha komolyan vették volna az óvintézkedéseket.
Én Bécsben élek, és itt is elképesztő, hogy sok idióta öreg szépen komótosan sétálgat bevásárolni, jól közelmenve mindenkihez, ahelyett, hogy otthon lennének és megbíznának vele valakit. Aztán ha betegek lesznek, akkor pont az ő korosztályukban a legmagasabb a halálozási ráta.
Magyarországon ugyanez van.
Sokan csak akkor tanulnak meg valamit, amikor már túl késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!