A magyarországi románok háború esetén elárulnak Magyarországot?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 06:20
1/7 anonim válasza:
Ha atra gondolsz, hogy esetleg vissza mennének-e romániába, igen. Vagy hogy ha esetleg megtámad minkeg Oroszország, akkor háborúba mellénk álnának, e nem.
2/7 anonim válasza:
Echte román nemigen él Magyarországon,ezért kétlem.
3/7 A kérdező kommentje:
Több ezer román el Magyarországon.
2020. aug. 9. 07:35
4/7 anonim válasza:
Pár ezer az nemigen tétel a magyar lakosság viszonylatában.:)
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki. Épp a napokban láttam egy videót a méhkeréki románokról, amelyben kifejezik, hogy tisztelik és szeretik az országot amelyben élnek. Az egyik román interjúalany szerint pedig az elcsatolt területeket is visszaphatná az ország. Nem tudom, hogy mi az általános vélemény, de ilyen is van. Ami viszont biztos, hogy általábosságban nem jellemző az elégedetlenség rájuk.
7/7 anonim válasza:
Kérdés, kit értesz magyarországi románok alatt? Az erdélyi magyarokat? Román nemigen él Mo-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!