Mexikónak vannak olyan high-tech nagyvállalatai, intézményei, mint Brazíliának, Oroszországnak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 19:21
1/11 anonim válasza:
Oroszországnak ,Brazíliának milyen high-tech cégei vannak ?
2/11 anonim válasza:
Kedves 1,
csak,hogy pár oroszt említsek:
Nival, Unigine Corp.Ezek multinacionálisak is.
3/11 anonim válasza:
Soha nem hallottam még róluk pedig szoktam játszani bár inkább amerikai játékokkal nyomom
4/11 anonim válasza:
Attól még hogy multinacionális nem lesz high-tech
5/11 anonim válasza:
Pedig a NIVAl eléggé ismert gamer körökben.
6/11 A kérdező kommentje:
Brazil high-tech vállalat például a Embraer repülőgépgyártó.
Orosz high-tech cégek a Metran IG, Rosatom az energiaiparban, nukleáris iparban (utóbbi világszinten is piacvezető), repülőgépiparban a Szuhoj, Tupoljev, Irkutsk Aviation említendő. Űrkutatásban, űrutazásban pedig a Roszkoszmosz világszinten is az egyik legfontosabb szereplő.
Szoftverfejlesztésben is van néhány viszonylag jelentős orosz vállalat.
2020. aug. 6. 22:06
7/11 anonim válasza:
#5 én LOL-ozni szoktam meg Cod-ozni többnyire. #6 ezek nagy cégek amiket írsz csak hát nem tudom nekem ezek túl állami cégek. Az energetikai és űripar az állami cég az oroszoknál. A repülő ipar meg szintén mivel az összes fent említtet vállalat United Aircraft Corporation leányvállalata amit pedig Putyin alapított. Szerintem a magán szektorban több lehetőség van ,mint az állami szektorban ezért van az, hogy a Boeing és az Airbus nagyobbak lehetnek , mint ezek a cégek
8/11 A kérdező kommentje:
A Boeing, Airbus is állami segítséggel, támogatással, bábáskodással lettek olyan "sikeres" nagyvállalatok. Ha veszteségesek, csődközeliek, akkor is az állam a hónuk alá nyúl, megmentik őket. Ezek fontos hadiipari beszállítók is és közvetlenül, közvetve rengeteg embernek adnak munkát. A repülőgépipar, fegyvergyártás, űrkutatás, űrhasznosítás mindenhol stratégiai fontosságú, nemzetbiztonságilag kiemelt területként van kezelve a kormányok által.
2020. aug. 6. 22:40
9/11 anonim válasza:
Igen de ezek ettől függetlenül részvénytársaságok is tehát magán tőke is van benne egy rahedli. Minden komolyabb cég előbb utóbb kapcsolódik az államhoz csak nem mindegy milyen mértékben
10/11 anonim válasza:
Ne keverjük! Oroszország nem állam, hanem egy vállalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!